Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

ΠΑΛΙ Η ΣΑΜΟΣ ... ΕΚΤΟΣ . ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ... ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ !!!

   Όταν θες να έχεις υπόσταση , όταν θες να ακουστείς , υπάρχουν ευκολότερη τρόποι πιο προσιτοί και που θα έπρεπε να είχαν ... γίνει δεκαετίες τώρα (ellines.com και rodiaki.gr ).
   Έχουμε όλα όσα διαφημίζουν οι άλλοι .... αλλά ακόμα και σήμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ  εκτός και ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ...... Ας φροντίσουμε λοιπόν να φτιάξουμε πρώτα τα απλά , τα γρήγορα και όσα άμεσα μπορούμε να πετύχουμε και μετά ... συζητάμε ότι θέλει ο κάθε ένας άρχοντας του τόπου για να καλύψει την ... δική του ματαιοδοξία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.