Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;;; ...συνέχεια.

   Παραθέτουμε παρακάτω μήνυμα αναγνώστη που μας ήρθε ως σχολιασμός στην ανάρτηση μας περί Ανοργανωσιάς στις δημοτικές υπηρεσίεςεδώ ). Επειδή όμως εμείς όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, μόνο σκοπό και στόχο έχουμε το καλό του τόπου μας και κανενός προσωπικά,
πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε το μήνυμα του σχολίου.
   Αυτός είναι και ο λόγος που το αναρτούμε μπας και βρεθεί κάποιος να μας λύσει τις απορίες μας. Εμείς απλά θα επιμείνουμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ορθής λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου και αυτό φαίνεται καθημερινά καθώς επίσης και η εγκατάλειψη είναι πλέον φανερή. Η "φτιαχτές " φωτογραφίες που εμφανίζονται και δείχνουν μια εικόνα ... από τα παλιά, φυσικά και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.  Γιατί εκτός του ότι είπαμε ο κόσμος πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ, είναι και κακής επιλογής μιας και φαίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ......  Δεν αξίζει στον τόπο να τον διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο, δεν αξίζει στην ιστορία μας να πέφτουμε τόσο χαμηλά, δεν αξίζει στους συμπατριώτες μας τέτοια συμπεριφορά. Ας τελειώνουμε λοιπόν με όλα αυτά τα παλαιοκομματικά παιχνιδάκια και ας ασχοληθούμε σοβαρά με τα προβλήματα και με το αύριο του νησιού μας.  
Ο Big Baba,πότε έβαλε το χέρι στην επί δεκαετία και βάλε κρατικοδίαιτη τσέπη του; Το ξαναείπαμε: "ας βγάλουν έναν συμπολίτη ή πρόεδρο κοινότητας να καταγγείλει ΕΠΩΝΥΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ,σε περίπτωση που κάποιο πρόβλημα καθημερινότητας δεν λύθηκε επί τόπου ή σε λίγες μέρες! Κατανοούμε ότι τα 2400€ της αποζημίωσης είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα (πολλαπλά) οφέλη του βουλευτικού μισθού! Αυτό όμως δεν σμπαίνει ότι όλοι πρέπει να δηλώσουν υποταγή σε όσους συμμαχούν κρυφά και φανερά με το αποτυχημένο πρώην "κίνημα του Βενιζέλου"!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.