Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ....

Το τραγικό για την πατρίδα μας είναι ότι υπάρχουν ακόμα νέοι άνθρωποι που με τόσο πάθος και με τόση πώρωση ασχολούνται με τα κόμματα . Την ίδια ώρα που τα ίδια αυτά κόμματα ευθύνονται που οι ίδιοι αυτοί που χοροπηδάνε θα μείνουν άνεργοι ή θα χρειαστεί να μεταναστεύσουν ή να γίνουν φθηνά εργατικά χέρια χωρίς δικαιώματα στους ξένους οικονομικούς κατακτητές της χώρας .
   Αυτά τα παλικαράκια που ευελπιστούν ότι ο κομματικός μηχανισμός θα  τους τακτοποιήσει όπως άλλωστε γίνονταν τόσα χρόνια τώρα, θα χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους σε λίγο , αλλά θα είναι πολύ αργά για να αλλάξουν , θα είναι πολύ αργά για όλους μας . 
   Αυτή είναι η μεγάλη καταστροφή και ζημιά που έχουν κάνει τα κόμματα , μεγαλύτερη ακόμα και από την πτώχευση ... γιαυτό και πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρότατα .. όχι να γίνονται αυτά τα αίσχη και όργια ...
 ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ .... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.