Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΚΟΜΑ ;;;

Αλήθεια πότε επιτέλους οι Έλληνες θα καταλάβουν την Ανθελληνική προπαγάνδα που παίζουν τα μεγάλα κανάλια της Αθήνας ; Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι το κέρδος , το χρήμα είναι που μετράει και τίποτα άλλο; .. 
   Πόσο ακόμα να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος του ξεπουλήματος αυτών που αυτοονομάζονται δημοσιογράφοι και υπεύθυνοι ενημέρωσης του Έλληνα πολίτη ;...
   Ας σταματήσουμε να τρώμε κουτόχορτο, ας σταματήσουμε να θεωρούμε όσα μας λένε από το χαζοκούτι αλήθειες και ας γίνουμε και πιο πονηρεμένοι και πιο δύσπιστοι απέναντι σε ότι μας πουλάν οι πουλημένοι ,εγκάθετοι πληρωμένοι γερμανοτσολιάδες της ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.