Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Η ΖΗΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ..... ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ;;;


Είχαμε γράψει και παρουσιάσει  το θέμα ξανά ( ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ .. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ) τον Φλεβάρη του 2014 !!! , μήνες πριν τις εκλογές , σωστά ;;;;;  
   Σήμερα θέλουμε να μείνουμε σε ένα μόνο θέμα της τότε αναφοράς μας, που δεν είναι άλλο από την γέφυρα στο Κερκήτιο ρέμα . Την γέφυρα που στέκεται περήφανα και δεσπόζει στις φωτογραφίες για την παρουσίαση ενός εκ των πρώτων ..τραμ του Ελλαδικού χώρου . Την γέφυρα που δεσπόζει
στην παραλία της πόλης εδώ και δεκάδες χρόνια που όμως .. θα στέκεται εκεί ακόμα για πόσα μιας και η ήδη άσχημη κατάσταση της επιδεινώνεται καθημερινά μιας και κανείς δεν επεμβαίνει !!

   Εδώ και πολλά χρόνια κανείς εκ των αιρετών μας έχει ασχοληθεί μαζί της, με την συντήρηση της και αυτό είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, μάλλον με .. μισή ματιά. Τα κάγκελα αποδεικνύουν την κακή τύχη της γέφυρας που πρόσφερε την ανάπτυξη του τόπου, που συνέβαλε με την εκεί παρουσία της στην ανάδειξη της μεγάλης βιομηχανίας της πόλης, τότε στα παλιά χρόνια που .. υπήρχε.
   Εμείς είχαμε δημοσιοποιήσει τότε το θέμα και έκτοτε περιμένουμε να δούμε κάποιες ενέργειες, κάποιες κινήσεις αλλά εις μάτην . Η προηγούμενη ηγεσία, είχε να ασχοληθεί με .. πάρα πολλά εσωτερικά θέματα, με την " εξαφάνιση" του κομματικού μηχανισμού της κτλ κτλ , η τωρινή όμως ; Η σημερινή αιρετή διοίκηση άραγε τι έχει στο μυαλό της ; Υπάρχει στο πρόγραμμα να γίνουν τουλάχιστον οι εμφανείς επισκευές στα κάγκελα και στον φέροντα οργανισμό ; Υπάρχει στο πλάνο της νέας αιρετής διοίκησης η συντήρηση του ενός μνημείου που συμβολίζει την ανάπτυξη και την οικονομική ευμάρεια της πόλης και του τόπου μας ; 
   Επειδή η δικαιολογία είναι γνωστή, έλλειψη προσωπικού και κονδυλίων, εμείς για τώρα επισημαίνουμε και δημοσιοποιούμαι για άλλη μια φορά το θέμα και θα περιμένουμε το συντομότερο σχετική δημόσια ενημέρωση από τους υπεύθυνους . Αυτό και φυσικά ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι το αφήνουμε στην κρίση τους, απλά δίνουμε κάποιον χρόνο για να εμφανιστεί το πλάνο και ο προγραμματισμός. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΦΥΣΙΚΑ που αυτά .. υπάρχουν.
   Θα είμαστε όπως πάντα σε επαγρύπνηση και θα επανέλθουμε .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.