Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ..ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ...

   Η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτούς που αγωνίζονται για τα δίκαια δικαιώματα τους. Όταν αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι καρεκλοκένταυροι πολυθεσίτες του αισχρού κράτους των Αθηνών τότε απαιτείται εδώ και τώρα ξήλωμα
   Μπράβο στην πρόεδρο που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι .. δικαιωματικά φοράει παντελόνια σε αντίθεση με τους περισσότερους εθνοσωτήρες ανύπαρκτους βουτυρομπεμπέδες της βουλής . 
   Η δημιουργία εκ των ων ουκ άνευ θεμάτων και προβλημάτων στην χώρα μας πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει και ΟΛΟΙ πρέπει να πράξουμε το πατριωτικό καθήκον μας . Επιτέλους ας το πάρουμε χαμπάρι .... ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ .... ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ... Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.