Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ... ΣΤΗ ΣΑΜΟ ;;;;

   Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας ( εδώ ) παραθέτουμε άλλο ένα παράδειγμα επιμελητηριακών ενεργειών και κινήσεων (εδώ ). Άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι όποιοι ασχολούνται, αγωνίζονται και προωθούν τον τόπο τους με σεβασμό, επαγγελματισμό, όρεξη και όραμα τότε κάτι περισσότερο μπορούν να καταφέρουν.
   Σημειώνουμε εδώ ότι , χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε ούτε τον τόπο ούτε την προσπάθεια, ότι η Λευκάδα θεωρούμε ότι μπροστά στα δικά μας brand names , και προτερήματα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ κάτι . Μπροστά στα δικά μας ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΡΤΙΑ δύσκολα μπορεί να σταθεί άλλο νησί και αυτό το έχουμε επανειλημμένα αναφέρει.
   Καλά θα ήταν λοιπόν και το επιμελητήριο Σάμου να ανοίξει τα μυαλά, αυτιά και μάτια του , ας κάνει και κάνα ταξιδάκι εκτός Σάμου και να δει, να ζητήσει βοήθεια, να μάθει το σκεπτικό και τους τρόπους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να ζητήσεις βοήθεια, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι να θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα και δεν έχεις ανάγκη από συμβουλές και απόψεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.