Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ......

   Την ίδια ώρα που εμείς "ονειρευόμαστε " μεγαλεία και δεξιώσεις κάποιοι ασχολούνται με την ουσία και πρακτικά για άμεσα αποτελέσματα ( http://www.dimokratiki.gr/?p=138428 ).
   Ο σύλλογος ανάπτυξης της Αφιάρτη λοιπόν στην Κάρπαθο , αυτό ως απάντηση σε όσους θεωρούν "άχρηστες" και χωρίς ουσία τις προσπάθειες ενεργών πολιτών , διεκδίκησε και κατάφερε να πετύχει την
ονομασία μιας παραλίας της περιοχής ως επίσημη παραλία γυμνιστών. Όλοι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν τις Ελληνικές παραλίες, την θάλασσα και τον ήλιο χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις και έτσι και οι γυμνιστές. Ο γυμνισμός είναι φιλοσοφία, τρόπος ζωής, ιδεολογία και γιαυτό απαιτεί σεβασμό και αναγνώριση από όλη την κοινωνία.
   Το θέμα είναι ότι ένα νησί σαν την Κάρπαθο , προχωρά στην διευθέτηση του προβλήματος που έχουν σχεδόν όλα τα νησιά το καλοκαίρι , και εμείς ένα νησί γεμάτο παραλίες ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει. Έχοντας δεκάδες παραλίες ανεκμετάλλευτες , ανοργάνωτες , παρατημένες γιατί είναι τόσο δύσκολο να ονομάσουμε κάποιες εξ αυτών επίσημα ως παραλίες γυμνιστών ; Γιατί ενώ έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, που είναι πολύ μεγάλη μάζα τουριστών μην το ξεχνάμε αυτό, δεν το κάνουμε τόσα χρόνια τώρα ; Πόσο πίσω μπορεί να είμαστε κοινωνικά για να φοβόμαστε να ακουμπήσουμε τέτοια θέματα " ταμπού" ; Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι επιβάλλεται ως τόπος τουριστικού προορισμού, να προσφέρουμε όσες περισσότερες διευκολύνσεις μπορούμε ; Δεν μπορεί να μιλάμε για έλλειψη ας πούμε 5άστερων ξενοδοχείων και να ξεχνάμε την έλλειψη ας πούμε χώρου για τους γυμνιστές ή για την ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού κτλ. 
   Ας προσπαθήσουμε επιτέλους να οργανώσουμε τον τουρισμό μας, ας κάτσουμε επιτέλους να βάλουμε πάνω στο χαρτί τις ανάγκες και τις προοπτικές , ας αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά τι θέλουμε για το νησί μας και ας το κάνουμε πράξη . Τα μεγάλα έργα συμβαδίζουν και συμπληρώνονται από μικρότερα, πολλαπλάσια μάλιστα, που είμαστε υποχρεωμένοι να τα κυνηγήσουμε και να τα αποδεχθούμε . Τουρισμός χωρίς οργάνωση ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ, ανάπτυξη χωρίς αγώνα και υποχωρήσεις ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ . Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό οι αιρετοί  "υπεύθυνοι" του νησιού μας ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.