Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΑΡΧΙΣΕ Η ... ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ;;;;


  Έχουμε αναφέρει πρόσφατα στην προβληματική λειτουργία του δήμου μας  ( εδώ και  εδώ ), πέραν των όσων και παλαιότερα έχουμε αναφέρει. Αλλά τις τελευταίες ώρες στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα και δίκτυα οι φήμες μιλάνε πλέον για πλήρη αποδιοργάνωση .
   Αλήθεια τι συμβαίνει με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ ; Και όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο
οργανισμό μιλάμε ουσιαστικά για έναν αυτόνομο, αυτοδιοίκητο οργανισμό που είναι ας πούμε ένας μικρός δήμος μέσα στον δήμο. Διαχειρίζεται χρήμα, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του νησιού μας και γιαυτό άλλωστε από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκαν επικεφαλής του οργανισμού οι θεωρητικά πιο ένθερμοι υποστηρικτές του Δημάρχου, εκτός των Αντιδημάρχων φυσικά. Δηλαδή ορισμένοι εκ των απορρήτων της αυτού εξοχότης του μέγα Δημάρχου μας. Αλλά πριν λαλήσει τρεις .......
   Πριν καν ξεκινήσει το ουσιαστικό έργο του οργανισμού άρχισαν τα όργανα και οργανοπαίχτης και μαέστρος ταυτόχρονα ήταν ποιος άραγε ; .. Ποιος έχει την "εξουσία" να δίνει τα αξιώματα αλλά και να τα παίρνει πίσω ; ... Ποιος οδηγεί το καράβι με τρόπο να φαίνεται μόνο η ικανότητα του καπετάνιου ; ... Ποιος προτιμά την προσωπική προβολή από την αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσω της ομαλής λειτουργίας ; ... Ποιος άραγε αποδείχθηκε τελικά ..ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ;;;
   Σε αναμονή των εξελίξεων λοιπόν αλλά από ότι μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα , τεράστιο εσωτερικό θέμα του συνδυασμού της "μεγάλης νίκης " της μπλεδίζουσας παράταξης. Ήρθαν και οι παραιτήσεις να ολοκληρώσουν το πλάνο, να δούμε φυσικά αν θα εμμείνουν στην απόφαση τους οι παραιτηθέντες σύμβουλοι . Εμείς  επειδή,  κόντρα σε ορισμένους που βλέπουν μέχρι το μαξιλαράκι της καρέκλας τους , αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας θα παραμείνουμε σκληρή κριτές των αποφάσεων και ενεργειών των αιρετών μας, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.