Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ART SPACE PYTHAGORION : ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ

EFPALINOS: Πυθαγόρειο Σάμου: Μία ατομική έκθεση της Aleksandr...: Μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες εκθέσεις από τον Harun Farocki το 2012, Σλάβοι και Τάταροι το 2013 και Nevin Nevin Aladağ το 20...
  Για άλλη μια χρονιά το Art Space στο Πυθαγόρειο κάνει γνωστό το νησί μας στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό κοινό. Για άλλη μια φορά το νησί μας θα γραφτεί στο παγκόσμιο καλαντάρι των εκθέσεων μεγάλων καλλιτεχνών . Μόνο συγχαρητήρια και υποστήριξη αξίζουν στους υπεύθυνους . Μακάρι να υποστηριχθεί τα μέγιστα για να συνεχίζει την πορεία του, να συνεχίσει να υπάρχει και να διαφημίζει μια άλλη Σάμο, μια Σάμο του πολιτισμού και των τεχνών, μια Σάμο που δέχεται και δημιουργεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.