Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ : 18450 ευρώ ... ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ

  
Την ίδια ώρα που " δεν υπάρχει σάλιο " και δεν μπορεί ο Δήμος να βοηθήσει ούτε τις κοινότητες ούτε τα χωριά, την ώρα που επιμένουμε .. " εθελοντικά " με απλή παρουσία για καταγραφή και φωτογράφηση των αιρετών, την ίδια ώρα αυτή ο Δήμος Σάμου επιμένει .... να κατασπαταλά χρήματα για λούσα , εμφανίσεις και .. μεταξωτές κορδέλες ( radiocafe.gr ) .
   Είναι δυνατόν όταν δεν έχουμε καλύψει τις βασικές μας ανάγκες, που δεν έχουμε κάνει τίποτα σχεδόν για την προστασία του νησιού , που δεν μπορούμε ούτε τους δρόμους να διατηρούμε καθαρούς , να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις ; Ποιος συναποφάσισε ότι αυτή την χρονική στιγμή πρέπει ο δήμος μας να δαπανήσει 18450 ευρώ για ... μελέτη δημιουργίας προφίλ για την συμμετοχή στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ;;;;;;;;;;;; .... 
   Ποιος φαεινός εγκέφαλος αποφάσισε ότι το νησί μας έχει ανάγκη από τέτοιες μελέτες ; Ποιοι τελικά διαχειρίζονται τα χρήματα μας και πως ;;; ... Ποιοι ελέγχουν τελικά που πάνε τα λεφτά μας και με ποιο αποτέλεσμα ;;; .....
   Αν αυτή είναι η οπτική του Δημάρχου και των παροικούντων την Ιερουσαλήμ , για την διαχείριση του δημόσιου χρήματος, των χρημάτων που εμείς ως απλοί πολίτες πληρώνουμε για το καλό του τόπου μας, τότε ας φανταστεί ο καθένας μας τι θα συμβεί με το .. μεγάλο φιάσκο της διεκδίκησης της πολιτιστικής πρωτεύουσας . 
   Ας βάλουν στο μυαλό τους τώρα κάποιοι γιατί υπάρχουν σοβαροί ενδοιασμοί περί της διεκδίκησης αυτής , επειδή ορισμένοι τρέχουν χωρίς να σκεφθούν, επειδή ορισμένοι τρέχουν γιατί βλέπουν διαφήμιση και "κέρδος" , επειδή κάποιοι ονειρεύονται διασημότητα και αναγνωρισιμότητα και επειδή αυτοί απλά .. θεωρούν εμάς που στεκόμαστε με θέση άμυνας ( εδώ και εδώ) απέναντι σε τέτοιες ενέργειες, που σκεπτόμαστε πιο πονηρά τέτοιες αποφάσεις και που πιστεύουμε ότι αυτός ο ζήλος και η ενέργεια πρέπει να πάει στις πραγματικές ανάγκες του τόπου και όχι στις προσωπικές "ανάγκες" επίδειξης και αναγνωρισιμότητας ορισμένων εκ των αιρετών μας .. και ας αντιληφθούν ότι πρώτα τακτοποιείς τα εν οίκω και φτιάχνεις το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον του τόπου σου και μετά κοιτάς τις δεξιώσεις και τις φανφάρες. Δεν μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ως .. Αντουανέτα απέναντι στις ανάγκες του κόσμου, γνωρίζοντας μάλιστα το τέλος της κυρίας  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.