Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ITURO 2015: ... ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ... ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ;;;

  Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του τμήματος ( εδώ ), συγχαρητήρια στο τμήμα αλλά και σε όλο το πανεπιστήμιο Αιγαίου για την σοβαρή δουλειά που κάνει. Συγχαρητήρια για το ότι με τις εργασίες και την εξωστρέφεια τους μας κάνουν γνωστούς και για άλλες δυνατότητες και ικανότητες μας εκτός από την θάλασσα και τον ήλιο  ή το περιβάλλον μας.
  Αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει κτήμα του
τόπου, της πόλης μας του νησιού μας. Αυτές οι ικανότητες και δυνατότητες του πανεπιστημίου , των φοιτητών του αλλά και η διάθεση συνεργασίας των διοικούντων του με την τοπική κοινωνία θα έπρεπε να είχαν κάνει τρομερό έργο για τον τόπο μας. Το έχουμε προτείνει πάρα πολλές φορές, έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας και επιβεβαιωνόμαστε συνεχώς από την πλευρά όμως μόνο του πανεπιστημίου, γιατί από την πλευρά των τοπικών αρχόντων ... ύπνος βαρύς μας πήρε, όνειρα πολιτιστικής πρωτεύουσας βλέπουμε ...
  Ας τιμήσουμε λοιπόν τα παιδιά και τους καθηγητές τους για το μεγάλο έργο που παράγουν και ας ξυπνήσουμε επιτέλους να "απαιτήσουμε" την καθημερινή σχέση με το νησί μας σε παραγωγική βάση και όχι μόνο για τα καφέ και τα ενοίκια . Ας δημιουργήσουμε τις βάσεις για να παγιωθούν κάποιες κινήσεις, αποφάσεις και ας φτιάξουμε το πιο ... έξυπνο και σύγχρονο νησί στον κόσμο .
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στα παιδιά και εις ανώτερα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.