Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ .. ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...


kritiki aspirini

  Όταν μιλάμε για σχέση του πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία ( www.cretapost.gr ), όταν λέμε για παραγωγικότητα, όταν μιλάμε για εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του τόπου κάτι τέτοιο έχουμε στο μυαλό μας.
   Αυτό είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να γίνει και στο νησί μας, στα νησιά μας, και έτσι πρέπει οι ιθύνοντες να εκμεταλλευτούν την παρουσία εδώ της πανεπιστημιακής κοινότητας . Εκτός φυσικά της σοβαρής δουλειάς που γίνεται, έχουμε αναφερθεί και παλιότερα άλλωστε ( εδώ και εδώ ) πρέπει αυτή να εκφραστεί και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας που φιλοξενεί το ίδρυμα.
  Αυτές είναι ενέργειες και κινήσεις που λέγονται αντισταθμιστικά οφέλη, αυτά είναι που επιδιώκουν όλες οι κοινωνίες, αυτά είναι που εμείς ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ. Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι και ας προχωρήσουν στην περιβόητη αυτή σύνδεση και ας αφήσουμε κατά μέρος τις μεγαλοστομίες, τις επιτροπές και τις ατελέσφορες συζητήσεις επί συζητήσεων απλά για να ρίχνουμε στάχτες στα μάτια του κοσμάκη , απλά για να καλύπτουμε την αδυναμία και ανικανότητα μας . Μπράβο για νιοστή φορά στους Κρήτες που μας δείχνουν ξανά τον δρόμο , που μας δείχνουν την πορεία .... εμείς να δούμε πότε θα καταλάβουμε τι παίζει γύρω μας και ποιο είναι το συμφέρον μας ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.