Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ... ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΜΥΡΝΗ ;;Σε τουριστικό workshop στη Σαουδική Αραβία συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ
 Για να μπορέσεις να βρεθείς σε αυτές τις αγορές πρέπει να έχεις υποδομές , να έχεις να δείξεις και να προσελκύσεις το ενδιαφέρον, να μπορείς να σταθείς αντάξια στον ανταγωνισμό, να είσαι γνωστός ή να ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΣ .
 Αλήθεια η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήξερε για την συνάντηση στο Ριάντ ; Γνώριζε για το συγκεκριμένο workshop ή μήπως έγινε εν αγνοία
μας και χωρίς φυσικά να είμαστε καλεσμένοι ; ... Φυσικά και δεν είναι θέμα να βρισκόμαστε όπου γης γίνεται κάποια συνάντηση ή παρουσίαση για τον τουρισμό, δεν γίνεται εκ των πραγμάτων αυτό και ούτε είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η αλλαγή πλεύσης για τον τουρισμό, είναι το να γίνει κατανοητό ότι είμαστε σε λάθος δρόμο, ότι χάνουμε το δάσος "παρατηρώντας" το δέντρο.
  Οι μεγάλες διαφορές με τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς , με τους μεγάλους αντιπάλους μας δηλαδή, είναι ότι εκείνοι προηγούνται από εμάς κάποιες δεκαετίες, ότι έχουν επενδύσει στις υποδομές τους, ότι έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο και δεν το έχουν αφήσει στα χέρια ερασιτεχνών ή καιροσκόπων. Ο τρόπος και οι αποφάσεις που πήραν ούτως ώστε οι φυσικές ελλείψεις να ΜΗΝ τους σταθούν εμπόδιο και τους χαρακτηρίσουν, ο τρόπος με τον οποίο κάλυψαν τα κενά τους και έδωσαν παγκόσμια αναγνωρισιμότητα στο προιόν τους πρέπει να μας γίνει μάθημα και μάλιστα το γρηγορότερο δυνατόν.
  Εμείς που έχουμε όσα οι άλλοι διακαώς θέλουν , γιατί να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε τα απλά και τα εύκολα ; ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.