Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΖΗΤΩ Η ..... ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : ... ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ....


Αυτό είναι το σύνθημα που αντηχεί στα πέρατα της χώρας.
Αφού όλες οι ιδιωτικές τράπεζες εισέπραξαν και συνεχίζουν να εισπράττουν το ζεστό χρήμα από την ΕΚΤ εξασφαλίζοντας την οικονομική τους ευρωστία ανεξέλεγκτα και χωρίς τα προαπαιτούμενα που υπάρχουν για ότι άλλο κινείται και αναπνέει στην Ελλάδα, τώρα άρχισαν οι κινήσεις... ανακούφισης. 
Συμπτωματικά δε όλη αυτή η φιλανθρωπία τους έπιασε
«ξαφνικά», κι ενώ έχουν φύγει προς άγνωστες (;) κατευθύνσεις τους τελευταίους μήνες δισεκατομμύρια, την παραμονή της συζήτησης στη Βουλή της ΠΝΠ για την μεταβίβαση των ταμειακών διαθέσιμων προς την Τράπεζα της Ελλάδας στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το ταμειακό πρόβλημα.
Την ίδια στιγμή διατυπώνονται σήμερα οι έντονες αντιρρήσεις των παραγόντων, που σε παλιότερες αντίστοιχες κινήσεις από τα δομημένα ομόλογα και το PSI μέχρι τις «προαιρετικές» μεταφορές των αποθεματικών των ασφαλιστικών και άλλων φορέων, τόνιζαν την ανάγκη πατριωτικής συμπεριφοράς! 
Σήμερα όλοι αυτοί ανέβηκαν στα κάγκελα για να μην χάσουν τα επιτόκια της τράπεζας Πειραιώς και άσχετα με τις διασφαλίσεις που θα έχουν όπως δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός κατά τη μεταφορά στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Οι πολλές συμπτώσεις μαζί συνήθως συνιστούν βεβαιότητα για σκοπιμότητα με προφανείς ή και αφανείς πολιτικο-οικονομικούς στόχους. Ποιος νοιάζεται όμως γι αυτό μπροστά την τόση απλοχεριά (πάντα εκ του ασφαλούς) των τραπεζιτών προς τους αδύναμους πελάτες τους; 
Όσον αφορά στον «ευεργέτη» κ. Σάλλα, ένα είναι σίγουρο: Σπεύδει να «κουρέψει» τα «καμμένα κόκκινα δάνεια», τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να εισπράξει ποτέ η Τράπεζα και τα οποία θα έσβηνε το κάθε Πρωτοδικείο που θα λάμβανε προσφυγή από τους συγκεκριμένους πολίτες. 
Συντάκτης: Αντα Ψαρρά
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.