Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΙΣ : ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με χαρά μας βλέπουμε ότι έστω και αργά κάποιοι αρχίζουν να παρακολουθούν τις προτάσεις μας , κάποιοι αρχίζουν να αφουγκράζονται τον κόσμο . Σήμερα λοιπόν παραλάβαμε κι εμείς όπως και όλα τα ΜΜΕ την πρόταση της ΑΚΙΣ μέσω του Δελτίου τύπου που ανάρτησαν και άλλα ιστολόγια, όπως (http://tsampouna.blogspot.gr/ ) περί του προβλήματος που έχει ανακύψει με το δεμένο πλοίο Μυτιλήνη στο λιμάνι Καρλοβάσου.
 Εμείς νιώθουμε την χαρά που η ...
ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ   ( ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΛΟΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗφάνηκε σε κάποιους καλή και την αντιπροτείνουν. Ευχαριστούμε τον κ. Σίμο της ΑΚΙΣ λοιπόν και προτείνουμε και στους άλλους Δημοτικούς συμβούλους να παραδειγματιστούν και να καταλάβουν ότι κάποιοι ενεργοί πολίτες έχουν να πουν και το λένε. Κάποιοι εξ ημών που αγαπάμε αυτόν τον τόπο και νοιαζόμαστε , έχουμε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ που καλά θα ήταν να ακουστούν από τους "υπεύθυνους" αιρετούς μας για να καταφέρουμε κάποια στιγμή να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.
 Προτείνουμε ταυτόχρονα και σε άλλους ενεργούς πολίτες να μην φοβηθούν , να σηκωθούν και να προτείνουν, να φωνάξουν και να απαιτήσουν, να κρίνουν καλοπροαίρετα πάντα και με ΜΟΝΟ γνώμονα το καλό του τόπου μας, του νησιού μας. Εμείς πάντα θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,  ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ... ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ  " ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.