Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΛΕΟΝ .. ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΑΜΟ !!

  Οι πρώτοι Γάλλοι επισκέπτες με απευθείας πτήσεις από την χώρα τους είναι γεγονός ( εδώ ) και γιαυτό πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στο Samos travel services και στον κ. Κυπραίου για την προσπάθεια που ευδοκίμησε .
 Εμείς θέλουμε να πούμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τέτοιες προσπάθειες είναι που πρέπει να γίνουν για το καλό του νησιού μας, άνοιγμα νέων αγορών,
προσέλκυση νέων επισκεπτών που και αυτοί θα γίνουν επαναλαμβανόμενοι . Αυτό που απαιτείται είναι η εξωστρέφεια, το άνοιγμα στις αγορές, η σωστή και επαγγελματική αντιμετώπιση του προιόντος του τουρισμού.
 Είναι μια απόδειξη η έναρξη αυτής της σειράς των πτήσεων τσάρτερ ότι όταν το θελήσουμε και το κυνηγήσουμε σωστά τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Από ότι είδαμε με αεροπλάνα της Aegean ήρθαν και όχι με χρώματα των "μεγάλων" operators . Μπορούμε να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ. Μπορούμε να κάνουμε ενέργειες επιτυχημένες και από μόνοι μας.
Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν παλεύαμε εμείς για το νησί μας κάποια χρόνια πίσω ; Πόσο διαφορετικά ίσως ήταν τα πράγματα αν ασχολούμασταν εμείς για το δικό μας προϊόν και δεν το αφήναμε στα νύχια των ξένων γυπών ; ...
  Αυτό είναι επίσης και μια απόδειξη σε αυτούς που ξεκινώντας μια προσπάθεια για πτήσεις χαμηλού κόστους , ασχολήθηκαν περισσότερο με το να ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ  τους "μεγάλους " παίχτες παρά με το οργανώσουν σωστά ένα νέο σύστημα εισροής επισκεπτών . Αυτούς που ακόμα και μια έξυπνη κίνηση κατάφεραν με τον ερασιτεχνισμό που μας διακρίνει να την αποδομήσουν και να την καταστρέψουν εν τη γενέσει της . 
  Μπράβο λοιπόν για άλλη μια φορά στον κ. Κυπραίου και ας γίνει παράδειγμα για αντίστοιχες κινήσεις και από άλλους . Ας ξεκινήσουμε με θετικές σκέψεις και αισιοδοξία και θα τα καταφέρουμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΡΑΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ..... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.