Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ ... ;;


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά στο καρλόβασι 
 Τέλος καλό , όλα καλά λέει μια παλιά παροιμία αλλά ..δεν είναι πάντα έτσι. Η πρώτη ανησυχία μας ήρθε γρήγορα γρήγορα ( radiocafe.gr ) και μάλιστα στο καλύτερο μέρος της πόλης του Καρλοβάσου αλλά και ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού μας. Ευτυχώς η κινητοποίηση τόσο της Π.Υ όσο και ΚΥΡΙΩΣ των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ομάδων της περιοχής αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας  μας ήταν ακαριαία
και γιαυτό οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
   Αλλά επειδή από ότι φαίνεται η χρονιά φέτος δεν μας άρχισε και τόσο καλά και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η φωτιά απαιτεί άμεση αντίδραση, οργάνωση ,συντονισμό, ψυχραιμία αλλά και γνώσεις και σεβασμό, θέλουμε να προτείνουμε στον κ. Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου να οργανώσει το συντομότερο μια συνάντηση με την συμμετοχή και του Αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου, των εθελοντικών ομάδων όλης της περιοχής της Δυτικής Σάμου, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και της Πολιτικής προστασίας του νησιού ούτως ώστε να συντονιστούν οι ενέργειες, να προαποφασιστούν οι θέσεις, οι κινήσεις και τέλος πάντων να οργανωθεί το σύστημα άμεσης αντίδρασης και αντιμετώπισης κάθε περιστατικού πυρκαϊάς . Να γνωρίζουν όλοι το πως , το γιατί και το από που θα λαμβάνουν οδηγίες, τι θα λένε και πως θα αντιδρούν. 

  Η άμεση αντίδραση είναι η σωτηρία , η οργανωμένη και συντονισμένη αντιμετώπιση του περιστατικού το πλεονέκτημα μας ας φροντίσουμε λοιπόν να το αποκτήσουμε και να μην αφήσουμε στην τύχη του τον πλούτο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.