Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ;;;;

Το Ηράκλειο στις ηλεκτρονικές οθόνες
Σε συνέχεια των ερωτημάτων που θέσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας ( εδώ ) και για να αποδείξουμε τα όσα λέμε ή στα όσα αναφερόμαστε , θέλουμε να προσκαλέσουμε τους " υπεύθυνους" να ρίξουν μια ματιά στον σύνδεσμο ( http://www.cretalive.gr/crete/view/to-hrakleio-stis-hlektronikes-othones/241210 ) και μετά ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τι θέλουμε να πούμε και τι προτείνουμε.
  Είναι απλά δείγματα εφαρμογής της τεχνολογίας που εύκολα, ανέξοδα και κυρίως
υποδειγματικά θα μπορούσε η πόλη μας, το νησί μας να είχε εφαρμόσει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι δείγμα του τι σημαίνει εκμεταλλεύομαι τις νέες τεχνολογίες και πως μπορώ να προσφέρω υψηλού επιπέδου παροχές και ενημέρωση στους επισκέπτες του τόπου μου. Και επιμένουμε να λέμε ανέξοδα μιας και έχουμε την πολυτέλεια να φιλοξενούμε ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΜΗΜΑΤΑ  τεχνολογίας και εφαρμογών.
  Αντ΄αυτού εμείς πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να έχουμε απλά μια ιστοσελίδα ή μια πολύ φθηνή παρουσίαση και μάλιστα μεταφρασμένη ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (;;;;) την ώρα που οι περισσότεροι επισκέπτες μας είναι από άλλες αγορές ; .
  Ας μην ζορίζονται λοιπόν οι αιρετοί και ας αποφασίσουν ότι ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , και ας "κατέβουν " ορισμένοι λίγο από τα καλάμια που έχουν καβαλήσει και ας ακούσουν , ας ζητήσουν να μάθουν, ας παραδεχθούν ότι δεν γνωρίζουν . Ας ζητήσουν βοήθεια και είναι σίγουρο ότι θα την έχουν ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.