Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΣ ;;;;

Η ανικανότητα για προγραμματισμό και για διαχείριση αποδεικνύεται  για άλλη μια φορά ,με το θέμα του έργου του βιολογικού στα Βοτσαλάκια. Με ελαφρότητα στέλνουν ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΝΕΧΕΙΑ, ολόκληρη περιοχή, δεκάδες επαγγελματίες , οικογένειες ολόκληρες. Όταν με το πρόσχημα του να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ και του να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, οδηγούνται στην
έναρξη έργων πάλι μέσα στην τουριστική σεζόν αλλά ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ.
 Αλήθεια γιατί μετά τόσα χρόνια που έχει ξεκινήσει το έργο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ να παραδοθεί στους πολίτες ; Γιατί ακόμα ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΔΕΝ έχει καταφέρει να κάνει την δουλειά του εντός του χρόνου που προβλέπονταν ; Γιατί οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για άλλη μια φορά ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κάνουν την δουλειά τους ; Γιατί οι ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ εξαντλούνται πάντα στους απλούς πολίτες, τους φτωχούς επαγγελματίες και ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ;;; και ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΚΕΙ ;;; ..
 Πραγματικά είναι τόσο δύσκολο να οργανωθεί επιτέλους αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ ; Είναι τόσο μεγάλη η αδυναμία των αιρετών διοικήσεων να ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στις υπηρεσίες τους τον σωστό τρόπο λειτουργίας αλλά και σύμφωνα με την.. πολιτική ανάπτυξης ;; .... αλλά πρέπει να έχουμε πολιτική για να προσπαθήσουμε να την επιβάλλουμε ........
 Ήταν εμφανής όμως και η προσπάθεια τόσο της συμπολίτευσης αλλά όσο και της μείζονος αντιπολίτευσης να ..βρεθεί λύση ικανοποιητική που να ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ , το να πληρωθεί κανονικότατα  και στο τέλος φυσικά και στα ανωτέρω όρια  να ικανοποιηθούν "πολιτικά " και οι επαγγελματίες και κάτοικοι εκεί . Γιατί καλά τα είπε ο σύμβουλος κ. Ελένης , ότι στη Αθήνα ας πούμε ολονυχτίς εργάζονται να τελειώσουν κάποιο έργο .. αλλά  γιατί δεν πάρθηκε απόφαση να επιβληθεί στον ανάδοχο να δουλέψει επί 24ώρου για να τελειώσει το έργο στα χρονικά όρια που προβλέπονται ; Γιατί το δημοτικό συμβούλιο και με την παρουσία τόσου κόσμου ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ προς τον ανάδοχο εργολάβο με τον εκφοβισμό ενεργοποίησης της ρήτρας ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ;;;; .... 
 Κλείνοντας για τώρα, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή του κ. Αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου ότι η αγένεια προς τους συμπολίτες είναι .. χειρότερο κακό ακόμα και από την ανικανότητα διοίκησης . Είστε εκεί κ. Αντιδήμαρχε επειδή αυτοί που ήταν από κάτω και αγωνιούσαν για το μέλλον τους σε έστειλαν εκεί ... οπότε καλά θα κάνετε να ζητήσετε συγγνώμη για την συμπεριφορά σας απέναντι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.