Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ .... ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ;;;

 
Πρόσφατα ανακοινώθηκε ( εδώ ) το πενταετές επιχειρησιακό πρόγραμμα της Δημοτικής κοινότητας Χώρας . Ένα τεχνικό πρόγραμμα για τα έργα της περιόδου 2015-2019 που θεωρούνται ότι πρέπει να γίνουν στην περιοχή τους για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης, τουριστικής ανάπτυξης κτλ .
  Εύλογη άραγε δεν είναι η δική μας απορία για το που βρίσκονται τα τεχνικά προγράμματα των υπολοίπων Δημοτικών κοινοτήτων ; Μήπως δεν έχουν αναρτηθεί
ακόμα στην δημοσιότητα ή μήπως δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμα ; Μήπως κάποιες κοινότητες ΔΕΝ έχουν ακόμα συζητήσει το πρόγραμμα τους ; Μήπως ΔΕΝ μπορούν να καταθέσουν ; ή μήπως ο Δήμος έχει αναλάβει την υποβολή παρακάμπτοντας τα κοινοτικά συμβούλια ; 
  Καλά θα ήταν να μας ενημερώσουν λοιπόν για τα τεχνικά προγράμματα , καλά θα ήταν να μας ενημέρωναν για τα έργα που προτίθενται να συμπεριλάβουν ,  να δούμε τελικά ποιες αλλαγές έχουν επέλθει, ποια η οπτική ανάπτυξης , πως βλέπουν οι αιρετοί μας την επόμενη μέρα στο νησί μας. Μέσα από τα έργα που θα προταθούν θα φανεί το κατά πόσο υπάρχει σχέδιο , υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει διάθεση , υπάρχει γνώση και όρεξη για κάτι καλύτερο. Μέσα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα θα φανεί αν μπορούμε ή όχι να ελπίζουμε σε κάτι. 
  Επειδή εμείς καλοπροαίρετα κρίνουμε και επειδή πάντα αφήνουμε χρόνο, θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε αφού οι αιρετοί μας αποφασίσουν. Απλά επισημαίνουμε ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα, τα περιθώρια στένεψαν και ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το συντομότερο, αλλά όχι στο πόδι, όχι πρόχειρα. Ελπίζουμε να έχει γίνει η προεργασία ,να έχει γίνει μελέτη και δουλειά και να μένει μόνο το μάζεμα και η ταξινόμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.