Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

 Ας κάνουμε όλοι μαζί μια μόνο ευχή , ας προσευχηθούμε να κατανοήσουμε ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί , έστω και μετά από 2015 χρόνια, το πραγματικό νόημα και μηνύματα της ανάστασης Του .
 Τότε μόνο θα καταλάβουμε ότι πρέπει ...
  να επιδιώξουμε περισσότερο την αγάπη από το μίσος ...την ευγένεια από την αγένεια ... την ανθρωπιά από την απανθρωπιά ... 
  να γίνουμε ξανά άνθρωποι και να αγαπήσουμε αλλήλους ... να νιώσουμε την ανάγκη της προσφοράς και της συμπαράστασης ... να απαιτήσουμε πάλι το δικαίωμα της ισότητας και της ελευθερίας ...
.... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.