Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ..2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΟΜΩΣ ... ΓΙΑΤΙ ;;;;

  Παρακολουθώντας τις νεότερες αναφορές ( aftodioikisi.gr ) και ρίχνοντας μια ματιά στην απόφαση που αναφέρετε βλέπουμε ότι τελικά σε αυτή την χώρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Και πραγματικά μας δημιουργούνται ορισμένα σοβαρότατα ερωτήματα και απορίες που θα θέλαμε αν
μπορούσαν οι ιθύνοντες να μας απαντήσουν .
    Πρώτα από όλα, μιλάμε για τεράστια ποσά ως χρέη προς το δημόσιο από τους δήμους τα οποία αν είχαν πληρωθεί σήμερα θα μιλάγαμε αλλιώς ως ΑΕΠ κτλ , ποσά όμως που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ως επι των πλείστων από τους πολίτες ή όχι ; Οι δημότες έχουν πληρώσει τα χρήματα αυτά στους δήμους ή είναι ποσά που δεν έχουν εισπραχθεί ; Αν έχουν εισπραχθεί τότε μιλάμε για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, άρα κακούργημα και επιτέλους ... ας οδηγηθούν όσοι πρέπει στην δικαιοσύνη μπας και δούμε να πληρώνουν τις ευθύνες τους και οι αιρετοί κάποτε και όχι μόνο οι απλοί πολίτες . Αν δεν έχουν εισπραχθεί τότε θέλει ξήλωμα όλο το σύστημα αυτοδιοίκησης γιατί έχει αποτύχει να επιτελέσει τον σκοπό του , ας γυρίσουμε στο παλιό καθεστώς διορισμού των τοπικών "αρχόντων" μέχρι να βρούμε τον σωστό τρόπο. Όπως και να έχει πρέπει να παρθούν αποφάσεις.
   Έπειτα πρέπει να δούμε το θέμα του διακανονισμού των χρεών. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιας μορφής διακανονισμοί για τους οργανισμούς αυτοδιοίκησης ή και του κράτους και να ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται διακανονισμού ...2000 ετών ,την ίδια ώρα που αν χρωστάς 5 ή 10.000 ευρώ πας φυλακή ή δεν μπορείς να επιχειρήσεις πλέον μιας και είσαι σε ... κατράμι list, όχι μόνο black list. Πως είναι δυνατόν λοιπόν αυτοί που διαχειρίστηκαν λάθος ή παράνομα ή παράτυπα το δημόσιο χρήμα, όπως και οι κυβερνήσεις άλλωστε , να κερδίζουν ακόμα και τώρα ενώ ταυτόχρονα να κυνηγιέται τόσο βάναυσα και φασιστικά ο πολίτης ; Είναι αδιανόητο και φυσικά καταστρατηγεί κάθε έννοια ΙΣΟΤΗΤΑΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ , όπως ρητά καθορίζει το σύνταγμα της Ελλάδος .
   Ας τηρηθούν λοιπόν τα ίδια μέτρα και σταθμά και στους πολίτες και ας δοθεί σε όλους οι δυνατότητα και η ευκαιρία της επιβίωσης, ανάπτυξης και συνέχισης της οικονομικής δραστηριότητας μπας και αλλάξει το κλίμα . Ας " αγοράσει " και τα τραπεζικά δάνεια των πολιτών το κράτος και ας δώσει πολυετής δυνατότητα εξόφλησης και ας παίρνει από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ένα μίνιμουμ ποσό κάθε μήνα τέτοιο που θα επιτρέψει το κράτος να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.