Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 30 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ .. Η ΣΑΜΟΣ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ !!!

Η Ρόδος μεταξύ των δημοφιλέστερων νησιών της Μεσογείου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ
 Για άλλη μια φορά αποτύχαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από το να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ούτε μέσα στα 30 δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου δεν καταφέραμε να μπούμε.
  Την ίδια ώρα που 13 Ελληνική προορισμοί έλαβαν "θέση" μέσα στην πρώτη 30άδα , εμείς για άλλη μια φορά μείναμε εκτός και αυτό κάποιοι το θεωρούν.. επιτυχία. Αλλά για να κάνουμε φιέστες και να διατυμπανίζουμε τις .." τεράστιες" προσπάθειες για διαφήμιση, αύξηση τουρισμού, "νέες" ακτοπλοϊκές συνδέσεις , " βροντερή παρουσία" σε τουριστικές εκθέσεις .. είμαστε πρώτοι και καλύτεροι. Για να βγάζουμε φωτογραφίες με τα κουστουμάκια μας και να μας "γλείφουν" ορισμένα ΜΜΕ, ξέρουμε και πως να το πετύχουμε και πως να το παρουσιάζουμε , για να δούμε την ουσία και τις πραγματικές ανάγκες .. έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
   Ας δούμε την αλήθεια κατάματα, ας αποφασίσουμε να ενωθούμε όλοι μαζί, ας κατανοήσουμε την ανάγκη του να ακούμε και να βλέπουμε και ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Όσο εθελοτυφλούμε και αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε τα κεκτημένα ορισμένων λίγων, η πορεία είναι ήδη γνωστή και δυστυχώς είναι .. κατηφορική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.