Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ .. ΜΕΡΟΣ 1

Παρακολουθώντας το Δημοτικό συμβούλιο πραγματικά, κάποιος που καλοπροαίρετα πάντα βλέπει τον τόπο του, μπορεί να γίνει πιο "σοφός" ή πιο απελπισμένος , αναλόγως . Σε γενικές γραμμές λοιπόν η παρουσίαση του πρόσφατου Δημοτικού συμβουλίου μας άφησε κάποιες εντυπώσεις που θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας και προς ενημέρωση αλλά και προς ανταλλαγή απόψεων.
 Πρώτα από όλα , αυτό που φάνηκε είναι ότι ..... υπάρχει αγαστή σχέση
αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης . Χαμόγελα, σύμπνοια , εκατέρωθεν ευγένεια και υποστήριξη και καμία διάθεση αντιπαράθεσης . Ο μεν Δήμαρχος να μας μιλάει ευγενικά, ήρεμα, δικηγορίστικα και τελικά χωρίς να μας λέει κάτι , ο δε πρώην δήμαρχος να συμφωνεί και απλά να συμπληρώνει και ενημερώνει γιατί ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ..... με την "αμέριστη" κατανόηση της σημερινής διοίκησης. Όμορφο θέαμα και ζητούμενο αλλά αφού έχουμε λύσει τα προβλήματα και έχουν αποδοθεί ευθύνες και προχωράμε για την επόμενη μέρα, αλλά όταν σήμερα το νησί μας βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή του και η ευθύνη είναι σε αυτούς όλους , μόνο άσχημη οσμή μας αφήνει .
 Προς τον αγαπητό  κ.Τζίχα και την Λαϊκή συσπείρωση θα θέλαμε απλά να τους ενημερώσουμε ότι ... το Δημοτικό συμβούλιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ . Επιτέλους γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό ; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ασχοληθούμε με το να φτιάξουμε τον τόπο μας, να αγωνιστούμε για το καλύτερο αύριο του νησιού μας και να αφήσουμε απέξω τις κομματικές μας ταυτότητες και θέσεις ; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι αγαπητοί σύμβουλοι της Λαϊκής συσπείρωσης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ή  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ . Ας αφουγκραστούμε πρώτα τις αγωνίες και τις ανάγκες του συμπολίτη μας και μετά αφού κάνουμε κάτι γιαυτό, μπορούμε να ενωθούμε και με τους υπολοίπους και να ακούσουμε και των υπολοίπων Ελλήνων ... άλλωστε γιαυτό υπάρχουν τα κόμματα. Σωστά ;;
 Προς τους Δημοτικούς συμβούλους που ίσως δεν το έχουν καταλάβει , τονίζουμε ότι ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ , ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ . Γιατί τουλάχιστον το ... 80% εξ αυτών, διατηρώντας το ποσοστό χαμηλά από ευγένεια , μάλλον έχουν καταλάβει τον ρόλο τους ως ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΗΤΕΣ . Καθ΄όλη την διάρκεια του συμβουλίου η οποία ξεπέρασε τις 5-6 ώρες από τους ανωτέρω συμβούλους το μόνο που είδαμε ήταν .. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΝΑΚΣ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ και ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ .. ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΝΑΙ ή ΕΝΑ ΟΧΙ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.