Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΡΟΔΟΣ : ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ....


Κλείνουν θέσεις στη νέα μαρίνα

Κλείνουν θέσεις στη νέα μαρίνα | Η ΡΟΔΙΑΚΗ
  ".. Για το μεγαλύτερο, ίσως, αναπτυξιακό έργο, αυτή τη στιγμή, στο Αιγαίο, έκανε λόγο, χθες, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος .. " και φυσικά ο Δήμαρχος του νησιού της Ρόδου αναφέρεται στην νέα ΜΑΡΙΝΑ του νησιού που ανοίγει τις πόρτες της φέτος. Ένα έργο στο οποίο στηρίζουν πολλά, ένα έργο που αναμένεται να αποδώσει και να προσδώσει πολλά στο
νησί των Ιπποτών . Ένα έργο που ως φαίνεται έχει την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράσταση του Δήμου και των υπηρεσιών του.
 Αλλά όταν εμείς κάναμε πρόταση για την δημιουργία μεγάλης μαρίνας στο πολύπαθο λιμάνι του Καρλοβάσου , ορισμένοι μας χαρακτήρισαν παλαβούς, ρομαντικούς, ακόμα και "εχθρούς" της πόλης γιατί θέλουμε να κλείσει το λιμάνι που είναι πηγή ζωής (;;;;) από την μια , ενώ "εχθροί" μας είπαν και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού γιατί λέει .... τα θέλουμε όλα στο Καρλόβασι και αυτό είναι "εχθρική ενέργεια" κατά της πρωτεύουσας. Όταν εμείς μιλάγαμε για την αναγκαιότητα δημιουργίας στο μέσον του Αιγαίου μιας μεγάλης , σύγχρονης μαρίνας κάποιοι μίλαγαν για "περιφερειακούς" και ΧΥΤΑ, και όλοι πλέον ξέρουμε το γιατί και το πως .
 Αλλά φυσικά στην πρωτεύουσα ετοιμάζουν σχέδια για την δημιουργία μαρίνας εντός του λιμανιού και εκεί ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , κανείς ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ και το έργο προχωρά στα μουλωχτά έτσι ; .... Αυτό οι "πρωτευουσιάνοι" δεν το θεωρούν ... ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ; δεν θεωρούν ότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα εσωτερικής αντιπαλότητας για άλλη μια φορά ; ... και καλά θα κάνουν την καραμέλα του Πανεπιστημίου να σταματήσουν να την γλείφουν .. έχει τελειώσει το άρωμα της πια , δεν έχει τίποτα άλλο να τους δώσει ......
 Ας αντιληφθούν όλοι οι πολίτες του νησιού ότι η ανάπτυξη θα έρθει μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, μόνο όταν προωθούμε ισοβαρής μέτρα και προοπτικές, μόνο όταν σκοπός μας γίνει το νησί και όχι το σπίτι μας ή η αυλή μας . Ας πάρουμε επιτέλους τα μαθήματα μας από αυτούς που προπορεύονται και ας αφήσουμε την χωριάτικη νοοτροπία μας εκεί που της πρέπει ... στα κατώγια κλεισμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.