Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ........

Επειδή το μέλλον είναι συνυφασμένο με το παρελθόν, επιβάλλεται να υπάρχει συνέχεια, γνώση και περηφάνια. Αλλά επίσης επιβάλλεται το παρελθόν να στηρίζει το παρόν και το μέλλον και επειδή ζούμε στην "πλουσιότερη " χώρα του κόσμου και στον πολιτισμό και ιστορία , πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πάντα και όλα με σεβασμό, αγάπη, γνώση και περηφάνια . 
 Έχω κάνει και παλαιότερα την ίδια σχεδόν πρόταση αλλά σήμερα επανέρχομαι γιατί ... κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους σε αυτό τον τόπο. Ζούμε σε ένα νησί που από ιστορία, πολιτισμό και

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ....

Toυ Μπάμπη Παπασπύρου
  Σήμερα είναι ανάγκη τα κόμματα να θεμελιώσουν ένα νέο πολιτικό ιδεολογικό-πατριωτικό λόγο, με ξεκάθαρη διατύπωση και κοινωνική αντίληψη.
Μια αντίληψη που να έχει εθνική στόχευση, κοινωνική στρατηγική, με διασφαλισμένη εθνική κυριαρχία και όχι μεγαλοστομίες..όχι φωτοβολίδες..

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ART SPACE ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ..... ΜΕ ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ !!

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι " κλεμμένος " από τον τίτλο του ολοσέλιδου, ΟΛΟΣΕΛΙΔΟΥ , αφιερώματος της Καθημερινής στον συγκεκριμένο χώρο . Ένα αφιέρωμα που μόνο θετικά αναφέρεται στον χώρο, τις προσπάθειες που γίνονται εκεί, την καθιέρωση του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι , στην μεγάλη συμβολή του στην καθιέρωση της Σάμου ως κέντρου