Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΑΡΙΝ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 9η΅ ΜΑΙΟΥ 1945 ...

Θα ήθελα απλά να θέσω κάποιο ερώτημα στους απανταχού Έλληνες και σκεπτόμενους πολίτες.
 Η επέτειος της 9ης Μαίου σηματοδοτεί την μεγάλη νίκη της ελευθερίας και της δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό της Γερμανικής ναζιστικής φιλοσοφίας και πολιτικής . Απέναντι στην πολιτική διαχωρισμού του ανθρώπινου είδους αναλόγως του χρώματος ή της καταγωγής του. Απέναντι στο μίσος , την ταπείνωση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης. 
 Για να γίνει αυτό όμως θυσιάστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι, σκοτώθηκαν, βασανίστηκαν, ταπεινώθηκαν

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ... ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ


BRETTON-articleLarge
Ουάσινγκτον – ένας οικονομολόγος του υπουργείου που περιφερόταν στη βιβλιοθήκη του τμήματος σκοντάφτει σε ένα ιστορικό θησαυρό: πρόκειται για ένα αντίγραφο της διάσκεψης του BrettonWoods το 1944, που έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου διεθνούς νομισματικού συστήματος.Οι ιστορικοί δε γνώριζαν ότι υπήρχε αντίγραφο για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό τις αναταραχές του Β’ παγκοσμίου πολέμου όταν εκπρόσωποι από 44 συμμαχικά έθνη που αγωνίζονταν κατά του Χίτλερ συγκεντρώθηκαν

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ...


Ένας " δικός μας " άνθρωπος , ένας από τους καλύτερους καθηγητές , σύμφωνα με τους φοιτητές του, και κυρίως ένας " καλός " άνθρωπος . Πρέπει να του εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας , καλή δύναμη για τις νέες υποχρεώσεις, καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα και ευελπιστώ να ΜΗΝ ξεχαστεί το πανεπιστήμιο στην πόλη μας. Εύχομαι οι αιρετοί μας να ξυπνήσουν και να έρθουν πιο κοντά στο πανεπιστήμιο και το πανεπιστήμιο αρωγός στην ανάπτυξη του τόπου. Συγχαρητήρια λοιπόν και προσωπικά και για το τμήμα της Σάμου.

Ο καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στη Σάμο Στέφανος Γκρίτζαλης, εξελέγη σήμερα το απόγευμα νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Συγκέντρωσε 151 ψήφους έναντι του άλλου βασικού διεκδικητή της θέσης, απερχόμενου αντιπρύτανη Γιάννη Κάλλα, ο οποίος συγκέντρωσε 96 ψήφους.
Ο τρίτος διεκδικητής Ιωάννης Χαντζόπουλος έλαβε έξι ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν και 10 λευκά ψηφοδέλτια.
Ο Στέφανος Γκρίτζαλης έχει, ήδη, ανακοινώσει πως αναπληρωτές πρυτάνεις θα είναι η αναπληρώτρια καθηγήτρια Αλεξάνδρα Μπούνια, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ο αναπληρωτής καθηγητής Σπύρος Συρόπουλος από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών στη Ρόδο και η καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου, πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Χίου.
Από kathimerini.gr

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ : ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ... ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ;;;;;;;


 

http://www.radiocafe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5007:2014-05-08-18-14-09&catid=293:2012-08-25-20-21-54&Itemid=542
Πιστεύω ότι το να .." γνώθι σεαυτόν "  πρέπει να το ξαναδούν οι πολιτικοί μας . Και  καλό θα ήταν να κόψουν λίγο το θράσος της πολιτικής και να βγουν  λίγο από τα παλάτια τους και να έρθουν στην πραγματικότητα.
 Ο πρώην Υπουργός κ. Μουσουρούλης ήρθε εδώ να μας πει ότι ... πρέπει να τον εμπιστευτούμε στην Ευρωβουλή για να διεκδικήσει την συνέχεια της νησιωτικότητας ; Να διεκδικήσει την
ΕΛΑΦΡΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ
Γεννήθηκα στις Σέρρες  στις 6 Ιουνίου 1975.Είμαι απόφοιτος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη. Διδάσκω επίσης την ιταλική γλώσσα. Ζω εδώ και 6 χρόνια στη Σάμο  με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένη με τον ψυχίατρο  Μιχαηλίδη Ισαάκ  και έχω 3 παιδιά. Εργάστηκα σαν...
εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Σάμου.
Είμαι μακριά από προσωπικά συμφέροντα. Το  μόνο που υπάρχει μπροστά μου είναι ένα πολύ όμορφο νησί-όμως παραμελημένο- το οποίο πρέπει να διακριθεί.  Στόχος μας είναι να το φτάσουμε ψηλά. Με όρεξη και μεράκι για τον τόπο μας. Επίσης όσοι μένουμε στη Σάμο να μπορούμε να απολαμβάνουμε πολιτιστικά θεάματα  για μας και τα παιδιά μας. Δέχτηκα την πρόταση από τον Αντώνη Σίμο, γιατί δεν ανήκει σε πολιτική παράταξη. Μακριά λοιπόν και από κομματικά συμφέροντα μπορούμε να ενεργήσουμε χωρίς πιέσεις μόνο για την Σάμο.


Μαυρής Ιωάννης
Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω αντιληφθεί πως έφτασε η στιγμή να αφήσουμε όλοι τον καναπέ μας και να συμμετέχουμε ενεργά στα κέντρα λήψεις των αποφάσεων, αποφάσεων που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα της δικής μας καθημερινότητας.
Ιδιαίτερα εμείς τα νέα παιδιά, νομίζω πως πρέπει δώσουμε ένα άλλο διαφορετικό αέρα φρεσκάδας και...

να διώξουμε αυτούς που μας έχουν φέρει την οπισθοδρόμηση.
Με γνώμονα αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση να είμαι υποψήφιος στο Δήμο Σάμου και συγκεκριμένα  στην Δημοτική Ενότητα Σάμου.
Για πρώτη φορά επέλεξα να κατέβω υποψήφιος με την Δημοτική παράταξη "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ" και επικεφαλής τον κ. Αντώνη Σίμο.
Με μια Δημοτική Παράταξη πραγματικά και ουσιαστικά ανεξάρτητη, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και κομματικούς αποκλεισμούς και το σημαντικότερο πολυσυλλεκτική, πέρα και πάνω από κόμματα με ένα και μόνο στόχο την ανάπτυξη του πολύπαθου τόπου μας. 

Συνεχίζουμε μαζί και σχεδιάζουμε τον Δήμο που μας αξίζει. 

Η ΣΑΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ... (ΛΙΓΩΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ )


samostimes samosspecials

http://samostimes.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=33838:i-samos-tis-prospatheias&catid=3&Itemid=134
Διαβάζοντας την παραπάνω ανάρτηση - ρεπορτάζ - σχόλιο , ένοιωσα την ανάγκη να πω ότι .. έλεος ρε παιδιά , έλεος . Είναι ανάγκη να υποστηριχθούν κάποιοι, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά όχι όμως να εμφανίζουμε το ΤΙΠΟΤΑ ως επιτυχία, ας μην εμφανίζουμε την ΑΠΟΥΣΙΑ  ως προτέρημα.
 Παραθέτω λοιπόν την άποψη μου σχετικά και πραγματικά θα ήθελα να ήξερα την άποψη τόσο των αναφερόμενων όσο και των υπολοίπων επαγγελματιών, όσων ασχολούνται με τον

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ .... (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)


 Σαμαράς: Χτίζουμε τη νέα Ελλάδα, δεν θα συμβιβαστώ

Σαμαράς: Χτίζουμε τη νέα Ελλάδα, δεν θα συμβιβαστώ
Δεν ξέρω εσείς , αλλά εγώ έχω χάσει τον αριθμό, οπότε απλά το παραθέτω με το κεντρικό του τίτλο ...
 ΖΑΠΠΕΙΟ ( αριθμός.. βάλτε τον εσείς είπαμε ) 2014....
Ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας με ξαναζεσταμένο φαγητό. 
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ... ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ...

ΚΑ ΙΔΟΥ ΜΙΑ .. ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ 2014

topontiki.gr 
 


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ... ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Ταϊλάνδη: Καθαίρεση της πρωθυπουργού με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου
Κάποιοι κομπάζουν για την λειτουργία του κράτους και της δικαιοσύνης στην χώρα μας, κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις μας ασκούν  δημοκρατικότατα  τα καθήκοντα τους, λαμβάνονται αποφάσεις με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και κυρίως .. ότι η δικαιοσύνη είναι αυτόνομη, αυτοκέφαλη και ..προστάτιδα του συντάγματος.
 Αυτοί είναι που όλος τυχαίος είναι ..μόνιμοι θαμώνες στα μαγαζιά ή καλύτερα να πω παραμάγαζα της εξουσίας. Αυτοί είναι που υποστηρίζουν τα κόμματα των κυβερνήσεων που υποτίθεται ότι κάνουν και λειτουργούν .... όλα τα παραπάνω .
 Αλλά αλήθεια , όποιος διαβάσει την παραπάνω απόφαση μπορεί πολύ απλά και εύκολα να καταλάβει ότι η χώρα που υποτίθεται ανακάλυψε και εφάρμοσε πρώτη τον θεσμό της δημοκρατίας ... σήμερα είναι τελευταία στην εφαρμογή της. Φανταστείτε στην Ταϊλάνδη να γίνονταν αυτά που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια, φανταστείτε να υπήρχε κυβέρνηση που καταστρατηγούσε καθημερινά το σύνταγμα, που ακόμα και οι ίδιοι οι δικαστικοί λένε ότι ... σχεδόν καμία απόφαση δεν έχει νομιμότητα και συνταγματικό κύρος . Με βάση την ανωτέρω απόφαση λοιπόν .. πως λέτε να είχε αντιδράσει η δικαιοσύνη στην Ταϊλάνδη ; ... Πιστεύει κανείς ότι θα είχε μείνει η κυβέρνηση ΓΑΠ έστω για 6 μήνες ; ή το μόρφωμα με τον Π''δήμο ; ή το " έκτρωμα " που έχουμε σήμερα με δοτό προϊστάμενο τον Σαμαρά ; ...
 Στην Ελλάδα όμως του 2014 όλα γίνονται , τίποτα δεν ισχύει , κανείς δεν μπορεί να προστατευτεί , πουθενά δεν υπάρχει ελπίδα για τον κακόμοιρο Έλληνα . Πουθενά δεν μπορείς να βρεις στήριγμα , να πάρεις λίγο κουράγιο βρε αδερφέ για να συνεχίσεις , κανείς δεν ασχολείται με την σωτηρία του ανθρώπου. 
 ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .... ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ .... ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ . 
 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΔΟΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ , ΔΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ...... ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ... ΕΝΩΜΕΝΟΙ .. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...
 

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΑΝΟΣ : ΠΑΛΙ ΕΔΩ ..... ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ....EFPALINOS: Στέλιος Θάνος: Για εμάς η αυτοδιοίκηση και το μέλλ...: Είναι απόλυτα λογικό να μην γνωρίζει κανείς το πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση, το πως σχεδιάζεται, προγραμματίζεται και εκτελ...
 Αλήθεια Δήμαρχε αφού όπως λες ,... η εμπειρία αποκτιέται με την καθημερινή ενασχόληση με τα κοινά..., εσείς γιατί ΔΕΝ την έχετε αποκτήσει ακόμα ;;;; Γιατί μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης και έχετε καταφέρει να φέρεται το νησί στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  θέση ; Πως είναι δυνατόν να ΜΗΝ περνάει στην πράξη τόση εμπειρία πια ; Δεν πιστεύω ότι απαιτείται ανάλυση για το σε ποια κομμάτια και τομείς είμαστε τελευταίοι.. είναι τοις πάσι γνωστό ....
 Αν είναι η εμπειρία οδηγός για ... την ΑΠΟΤΥΧΙΑ , ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω. Αν είναι η εμπειρία γίνεται ..... ΕΜΠΟΔΙΟ για το νέο , για να κατανοήσετε τις αλλαγές της εποχής τότε .... ΔΕΝ θα πάρω.
 Σας προτείνω κάτι που επανειλημμένα έχω προτείνει ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ . Η ενασχόληση σας με τα κοινά να μένει στην συμμετοχή σας σε ένα συμβούλιο " σοφών ", στο οποίο θα συμμετέχουν και όλοι οι περασμένοι άλλωστε, και να συμβουλεύεται τους νέους να αποφεύγουν τις .. μπανανόφλουδες . Αυτό θα ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε εσείς και οι υπόλοιποι μαθουσάλες τις πολιτικής σκηνής του νησιού μας. Αυτό θα ήταν δείγμα ενδιαφέροντος και αγάπης , πραγματικής αγάπης , για τον τόπο μας.
 Η αναζήτηση και το κυνήγημα  ξανά της εξουσίας  δείχνει άλλα πράγματα , για τα οποία ΔΕΝ θέλω να πιστέψω ότι ισχύουν για το πρόσωπο σου .....

ΕΓΩ ... Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ... ΕΓΩ Ο ΘΕΟΣ . ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ....


 

Δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς εμάς δηλώνει ο Βενιζέλος
Επέμεινε στην τοποθέτησή του περί κυβερνητικής αποσταθεροποίησης σε ενδεχόμενο εκλογικής συντριβής της Ελιάς στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
  Ο Ε. Βενιζέλος ανέφερε πως χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, και σημείωσε πως με τις δηλώσεις του απλώς περιγράφει την «πραγματικότητα με αληθινό τρόπο».
Όπως είπε, «το στοίχημα πρακτικά δεν είναι αν θα είναι πρώτη η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά «η κυβερνητική σταθερότητα συνολικά και πυλώνας της σταθερότητας είναι η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, που κουβαλάει το βάρος από την αρχή, επί 4-5 ολόκληρα χρόνια».
«Το στοίχημα αυτών των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών που θα έχουμε στις 18 και 25 Μαΐου είναι, κατά βάθος, η κυβερνητική σταθερότητα, αλλά και ο σταθερός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας που βαδίζει στην έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
  Η συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου, αφορούσε αποκλειστικά τις πρόσφατες δηλώσεις Βενιζέλου για το ίδιο θέμα.
  Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός αναμενεται να δώσει απάντηση για το θέμα στην συνέντευξη που δίνει απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 http://topontiki.gr

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ .... ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥΣ !!!

Λόγω του τραγικού συμβάντος που έλαβε χώρα στο νησί μας , δεν έχω ακόμα διάθεση να ασχοληθώ με αυτούς που πρέπει. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε είναι πολύ σκληρό και μόνο αδιάφορους δεν πρέπει να μας αφήσει, αλλά βλέποντας αυτό το βίντεο δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
 Γιαυτό πληρώνουμε κάθε μήνα την ΝΕΡΙΤ, γιαυτό για να μπορεί ο Άδωνις να το έχει ως μαγαζάκι του και να κάνει και να λέει ότι θέλει και ότι ΠΡΕΠΕΙ . Για να μπορεί η εκάστοτε φασιστική κυβέρνηση να συνεχίζει να κάνει το ....." θεάρεστο " έργο της προπαγάνδας και της μικροπολιτικής της. Για να μπορεί ο κάθε πικραμένος να βρίσκει σκέπη , να βγαίνει στο γυαλί και να γίνεται .. διάσημος. Βλέπετε το MEGA μόνο του δεν αντέχει πλέον, δεν μπορεί να στηρίξει πια το γεγονός . Καλά να πάθουμε λοιπόν ... και σε χειρότερα.
Υ.Γ : Αλήθεια τελικά η επίσκεψη του Αδώνιδος αναβλήθηκε ; μήπως άλλαξαν τον Άδωνι με τον Μουσουρούλη ; Τόσο χαμηλά έχουν πέσει τελικά και οι τοπικοί του κόμματος ; ... τστστσ ... Όπου φυσάει ο άνεμος και ότι μας κάτσει . Με τέτοιες " άκρες " στα κεντρικά θα στηρίξουν τον τόπο ;;;;;
 

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ή ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ;;;... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ..

ΑΓΙΟΚΕΡΙ: ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣ...:  Η υπόθεση του Πατριάρχη κ. Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα, είναι λίγο πολύ σε όλους γνωστή .Θυμίζουμε πως ο Μακαριώτατος εδώ και 7 χρόνι...
  Είναι πραγματικά επικίνδυνοι για την πατρίδα μας και πρέπει το συντομότερο να αποχωρίσουν, να δώσουν λόγο και να πληρώσουν ....
 Αλλά θα ήθελα να ήξερα και την άποψη των τοπικών υποστηρικτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το θέμα αυτό ειδικά, μιας και ο Αρχιεπίσκοπος είναι πατριώτης μας. Τι σκέφτονται λοιπόν οι πολιτικάντηδες μας ; Ποια η άποψη τους ; Ποιες ενέργειες έκαναν για την αποκατάσταση της νομιμότητας ; Ποιες ενέργειες και αποφάσεις πήραν για την προστασία του Σαμιώτη πατριάρχη ; Αλήθεια γνωρίζουν τίποτα ή τον ύπνο του δικαίου για άλλη μια φορά ;
 Και να γνωρίζουν ότι .. απάντηση του στυλ , η αυτοδιοίκηση ΔΕΝ κάνει εξωτερική πολιτική ΔΕΝ μετράει γιατί όταν πάνε και προσκυνάνε τους Τούρκους άλλα λένε, όταν χρυσοπληρώναμε τόσα χρόνια για σύσφιξη σχέσεων κτλ με τους γείτονες άλλα μας ξεφούρνιζαν. Το θέμα μας αφορά περισσότερο γιατί είπαμε ... Σαμιώτης είναι ο πατριάρχης και απαιτείται , όπως πιθανών τον έγλειφαν κάποιοι όταν έπαιρνε τα αξιώματα , να τον υποστηρίξουμε και σήμερα που είναι διωκόμενος . 
 Θα περιμένω απαντήσεις ....

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ... ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

https://tolmima.wordpress.com/2014/05/03/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CF%85/
Απλά για να καταλάβουν όσοι ακόμα ΔΕΝ το έχουν καταλάβει ότι ... ότι συμβαίνει σήμερα είναι και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ ...
 Αυτοί που μας κυβερνούν και καταστρατηγούν κάθε έννοια νομιμότητας και συνταγματικότητας , είναι δοτοί υπάλληλοι των σιωνιστών κυβερνητών της υφηλίου και απλά ως πιόνια κινούνται και προχωρούν.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ;;;;
  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ;;;;;

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ... 23,69 % ..... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΜΟ !!!! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;;

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=277134&catid=8&maincatid=1
Αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν υποδομές, όταν υπάρχει επαγγελματισμός στον τομέα , όταν υπάρχουν αιρετοί και ελεύθεροι επαγγελματίες που πραγματικά ασχολούνται και θέλουν. Αυτά συμβαίνουν εκεί που πραγματικά ασχολούνται με τον τόπο τους, εκεί που θέλουν να πετύχουν πράγματα, εκεί που ο κόσμος έχει καταλάβει το συμφέρον του. Με τα λάθη και τα στραβά που έχουν γίνει ή και που συνεχίζονται . 
 Αυτά τα λάθη και τα στραβά, εμείς μπορούμε να τα αποφύγουμε στην προσπάθεια μας , να τα μελετήσουμε και να προστατεύσουμε περισσότερο το συμφέρον του τόπου και των κατοίκων από αυτό των μεγαλοκαρχαριών.
 Αλλά όλα αυτά .... ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ , ΑΝ ΑΠΟΦΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ , ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ . ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ .....
 ΠΟΛΛΑ ΤΑ  ... ΑΝ ... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ....
     Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ..... ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ... ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .....

ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΟΥΝΤΕΡΕ .... ;;;;

http://www.i-samos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2621:%CE%B5%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5&catid=25&Itemid=162
Το απόλυτα προεκλογικό έργο του νησιού , η απόλυτη απόδειξη ότι κυριαρχεί ο παλιοκομματισμός, ότι κυριαρχούν οι παλιές πρακτικές που μας έχουν καταστρέψει και μας έχουν φέρει στην σημερινή κατάντια. Αλλά το ερώτημα από τον " υποψήφιο " κ. Πλατανιώτη δεν τέθηκε σωστά με την έννοια ότι είναι λειψό, πάρα πολύ ευγενικό και πολύ εύκολο να απαντηθεί . Όπως είδα μια πρώτη απάντηση έδωσε ένας  άλλος υποψήφιος , της παράταξης του ΠΑΣΟΚ , που είπε απλά ότι ...