Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - CINEMA CAFE


 Προβολή resized_SAM_0868.jpg σε παρουσίαση


 Προβολή resized_SAM_0887.jpg σε παρουσίαση

Προβολή resized_SAM_0876.jpg σε παρουσίαση
Την 14 Νοε 2014 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Cinema cafe στο Καρλόβασι διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία το Φιλανθρωπικό GALA της ομάδας φοιτητών "για Πάρτυ σας " για την στήριξη των Πολύτεκνων και Τρίτεκνων οικογενειών του νησιού μας καθώς και για τη Βράβευση των συλλόγων Αυτοδυτών και Ομάδος Διάσωσης για την προσφορά τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η 
Βουλευτής του Νομού κ. Αγνή Καλογερή, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας κ. Φωτεινή Θαλασινού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χατζηχριστοδούλου Χρίστος, Μάης Στυλιανός, Σίμος Αντώνιος, Τριανταφύλλου Νικόλαος καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. του Ιππικού Ομίλου Καρλοβάσου " Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" και πλήθος κόσμου. Το ποσό που συγκεντρώθηκε για τις πολύτεκνες και τρίτεκνες 
οικογένειες ανήλθε στα 1210 €. Η βραδιά κύλησε με πολλές εκπλήξεις , θεατρικά κλπ τα οποία είχε ετοιμάσει η άξια ομάδα του " για Πάρτυ σας".
Εκ του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου - Ικαρίας -Φούρνων ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.