Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ......

Ας ευθυμήσουμε και λίγο , δίνοντας σαφές μήνυμα προς όλους ότι ο κόσμος πλέον ούτε χαιβάνι είναι ούτε κορόιδο. Ακόμα και οι στρατιωτικοί πλέον έχουν και λόγο και δικαιώματα, σε αντίθεση με το τι θα ήθελαν αρκετοί , σε αντίθεση με το τι θα ήθελαν οι κυβερνώντες δεν μπορούν πλέον να κοροιδεύουν τους πολίτες .
 Αλλά αλήθεια .. έπρεπε να φθάσουμε στο τέλος, στην τελική φάση εξόντωσης για να το καταλάβουμε ;;;; .. έπρεπε να φανούν τα "εχθρικά στρατεύματα" στην είσοδο της πόλης ;;;  Πόσο τραγικό , δεν νομίζετε ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.