Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

ΡΟΔΟΣ : ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ..... Η ΣΑΜΟΣ ;;;;;


Χιλιάδες Αυστριακοί συνταξιούχοι στη Ρόδο

Χιλιάδες Αυστριακοί συνταξιούχοι στη Ρόδο | Η ΡΟΔΙΑΚΗ
 Αυτές είναι κινήσεις ανάδειξης, ανάπτυξης , επέκτασης τουριστικής σαιζόν, δωρεάν διαφήμισης και μάλιστα της καλύτερης . Έτσι κινούνται οι επαγγελματίες του χώρου. 
 Όλοι μαζί ενωμένοι, δημοτική αρχή, ξενοδόχοι, υπηρεσίες και όποιος άλλος φορέας εμπλέκεται , συνεργάστηκαν
και πέτυχαν τον σκοπό τους. Πέτυχαν άλλη μια φορά να ακουστούν, να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του νησιού τους. Πέτυχαν μετά τον Λούβρο να μπουν και στο Προεδρικό μέγαρο της Αυστρίας .
 Αυτές τις κινήσεις πρέπει να διαβάσουμε, τέτοιες ενέργειες πρέπει να "αντιγράψουμε", αυτά τα βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε. Υπάρχουν και σήμερα ευκαιρίες, υπάρχει και σήμερα ελπίδα αρκεί να ενωθούμε, αρκεί να κοιτάξουμε το κοινό καλό , να φροντίσουμε το καλό του νησιού μας μακρυά από ατομικίστικες σκέψεις και βλέψεις .
  Μόνο με επαγγελματισμό και ορθολογισμό θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι και αυτό δεν είναι ουτοπία, αυτό δεν είναι όνειρο αλλά πρέπει να μας γίνει όραμα και τοπικό ζητούμενο. Πρέπει να ασχοληθούμε επιτέλους επαγγελματικά με τα αντικείμενα  τουρισμός, πολιτισμός, διαφήμιση, ανάπτυξη . Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτά τα εδάφη. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε απόγονοι ενός Πυθαγόρα, ενός Αρίσταρχου κτλ κτλ .... Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.