Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΛΙ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ... ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ !!!!


 

Για άλλη μια φορά οι γείτονες και φίλοι μας Χιώτες , πρωτοπόρησαν ( http://politischios.gr/politiki/rota-epimikynsis-tis-toyristikis-periodoy-sto-tehniko-programma ) και μας δείχνουν τον δρόμο.
 Κύριε Δήμαρχε, προχωρήστε σε κινήσεις ανάδειξης του νησιού μας, προχωρήστε σε ενέργειες που θα αποφέρουν τα αναμενόμενα, μην παραμένετε απλοί παρατηρητές και διαχειριστές . Είναι ανάγκη να αλλάξει η ρότα του νησιού μας, είναι επιβεβλημένη ανάγκη να ασχοληθούμε με θέματα υποδομών, ουσίας που πραγματικά θα πιάσουν τόπο και θα επιτελέσουν τον σκοπό τους.
  Ας αφήσετε πίσω τους κακούς συμβουλάτορες και αναλάβετε πρωτοβουλίες αλλαγών. Δεν μπορεί να τα καταφέρνουν ή έστω να προσπαθούν όλοι και εμείς να μην μπορούμε , δεν γίνετε αλλού να ασχολούνται με το αύριο του τόπου τους και εμείς να παραμένουμε πιστοί οπαδοί κομματικών αγκυλώσεων του παρελθόντος. Αποδεσμευτείτε από τα βαρίδια που σας βαραίνουν και προχωρήστε μπροστά , για να αποδείξετε και στον υπόλοιπο κόσμο ότι πραγματικά έχετε και όραμα και διάθεση να το κυνηγήσετε .........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.