Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Δεν ξέρω ακόμα γιατί αλλά μόλις μπήκα να μπω στο προφίλ μου στο facebook , με υποχρέωσε να αλλάξω το ατομικό προφίλ , σε σελίδα . Αυτό και προσπάθησα να κάνω μιας και δεν γινόταν αλλιώς και πιστεύω να το πέτυχα . Ζητάω συγγνώμη για κάποια ταλαιπωρία τώρα στην αρχή και θέλω να πιστεύω ότι το συντομότερο δυνατόν θα επανέλθουμε στα παλιά γνώριμα μας χωράφια.
 Επίσης θέλω να πω σε όλους τους φίλους /ες ότι καμία επιβάρυνση ή οικονομική εκμετάλλευση δεν υπάρχει από το μπλοκ και ΔΕΝ θα σας ζητηθεί και αν αυτό γίνει ΔΕΝ είναι από το μπλοκ και προσπεράστε το ή στείλτε μήνυμα στο email να διευκρινιστεί το πρόβλημα.
  Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και συνεχίζουμε παρέα τον αγώνα για τις απαιτούμενες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα νησιά μας, συνεχίζουμε παρέα τον αγώνα για να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, συνεχίζουμε τον αγώνα για να δώσουμε μια άλλη οπτική γωνία.
Η Σαμιακή Ανάπτυξη παραμένει πιστή στις αρχές της που είναι καθαρά τοπικιστικές , που είναι καθαρά για ένα καλύτερο μέλλον , για να είμαστε υπερήφανοι όπως και οι πρόγονοι μας για τα νησιά μας , για τα εδάφη μας . Μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα και να καταφέρουμε αυτό που ορισμένοι ούτε το φαντάζονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.