Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ .. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ;;;;;

aegaio: Τι συμβαίνει με το λιμάνι Μαλαγαρίου ;πόσο επικίνδ...
 Τις προάλλες και επί της ευκαιρίας της παρουσίας του στο συμβούλιο Ακτοπλοϊκών συνδέσεων ο Δήμαρχος ανάφερε ότι δεν πρέπει και δεν μπορεί το λιμάνι του Βαθιού, το λιμάνι της πρωτεύουσας να μην είναι επισκέψιμο από τα επιβατικά καράβια της γραμμής , ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει 
εμείς να κοροϊδεύουμε τους Ευρωπαίους πολίτες μιας και από τα .. δικά τους λεφτά έχουμε πάρει εμείς τόσα εκατομμύρια για τα λιμάνια μας . Ότι δεν μπορούν να μένουν έτσι τα 15 και πλέον εκατομμύρια που έχουν πέσει στο νέο λιμάνι της πρωτεύουσας , αυτό του Μαλαγαρίου δηλαδή που όμως όπως βλέπεται κι εσείς στο αναρτημένο σύνδεσμο μας δείχνει μόνο του ακριβώς που πήγαν τα εκατομμύρια αυτά και όπως και το λιμάνι στο Καρλόβασι γιατί είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε το νησί μας , τις ομορφιές του και τα πλεονεκτήματα που μας παρέχονται .
  Αλήθεια , η μέχρι πρότινος διοίκηση του Λιμενικού ταμείου, η μέχρι πρότινος Δημοτική αρχή τι έχει να μας απαντήσει για τα παραπάνω ; Πως μπορεί να δικαιολογήσει τις ατασθαλίες και τις άσχετες μελέτες που δέχθηκαν ; Τι έχει να μας απαντήσει για τα εκατομμύρια των.. Ευρωπαίων πολιτών ;;;; .... Αλλά και η νέα διοίκηση του ταμείου , τι θα μας πει ; ότι παρέλαβε αυτή την κατάσταση και ότι δεν γνώριζε το μέγεθος  ; ... Αλήθεια τι θα γίνει τώρα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα ; Πως θα συνεχιστούν τα έργα για τον νέο επιβατικό σταθμό ;... Ποιοι ανέλαβαν τις μελέτες, ποιοι τις υπόγραψαν και ποιοι τις αποδέχθηκαν ; ... Επιτέλους πότε κάποιος θα πληρώσει για όλα αυτά ; ... Αναμένω την αντίδραση του Δημάρχου λοιπόν όπως και του Προέδρου του Λιμενικού ταμείου θα στείλουν το θέμα στην δικαιοσύνη ή θα καλυφθούν πάλι τα πάντα όπως γίνονταν πάντα και θα μας παραμυθιάσουν για άλλη μια φορά όπως προσπαθούν τόσο καιρό να μας κάνουν με το λιμάνι του Καρλοβάσου ;
  Κλείνοντας θέλω να υπενθυμίσω σχετική μου πρόταση για την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων του νησιού μας και να παρακαλέσω επιτέλους κάποιους να σκεφθούν αναπτυξιακά και επιχειρηματικά για το νησί μας μπας και καταφέρουμε να αλλάξουμε , όσο προλαβαίνουμε, την κατηφορική πορεία μας. Ας αποφασίσουμε για τις μεγάλες αλλαγές και ας αφήσουμε στην άκρη τα ηλίθια, ανώριμα και εχθρικά για το νησί μας τερτίπια και συμφέροντα τοπικιστικών βλέψεων. Ας δούμε επιτέλους το νησί μας ενιαία και όχι τμηματικά.

2 σχόλια:

  1. to limani tis samou einai 1 kai monadiko ayto tis proteyousas . yparxei edo kai 2 aiones apenenti apo to xenodoxeio samos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/η μου ... το πρώτο λιμάνι στο νησί ήταν αυτό του Πυθαγορείου , της τότε μεγάλης και τρανής πρωτεύουσας της Σάμου και άρα άσχετο αυτό που λες. Ας ξεκολλήσουμε από τα χαζά στερεότυπα και ας δούμε την σημερινή πραγματικότητα, το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο του νησιού μας και φυσικά τον καλύτερο τρόπο για να είναι καλύτερα αυτά και εμείς πιο προετοιμασμένη. Αν μείνουμε πάλι στα ίδια .. μόνο πίσω θα πάμε. Αλλά για όσα ανάφερα εσύ αυτό έχεις μόνο να πεις ; ότι το λιμάνι είναι ένα και είναι μόνο του Βαθιού ;;;; ... Και μετά ψάχνουμε γιατί πιάσαμε πάτο ε;...

      Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.