Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ Ο .. ΒΟΡΙΔΗΣ ;;;;;;; .. ΑΙΣΧΟΣ , ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ .....


 Ξεκίνησε ο διάλογος για την ψήφο εμπιστοσύνης στην βουλή των Ελλήνων , ξεκίνησε η κωμωδία για άλλη μια φορά λοιπόν (http://www.newsbomb.gr ) . Ξεκίνησε η συζήτηση λοιπόν για να πάρουν χρόνο και ανέχεια  από τους βουλευτές τους τα δυο κόμματα εξουσίας και συγκυβέρνησης.
  Αλλά το μεγάλο θέμα στην όλη υπόθεση, το θέμα που με θλίβει , που με απογοητεύει , που με εκνευρίζει και που με κάνει να νοιώθω ντροπή για το ότι είμαι Έλληνας είναι ότι .... ο δοτός πρωθυπουργός της χώρας αφήνει στο πόδι του, ονομάζει αντ' αυτού ..... τον φασίστα, ακραιοδεξιό, απαράδεκτο και γλοιώδη ..ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ....
  Αυτή είναι η κατάντια μας Έλληνες , σε αυτό το ποταπό επίπεδο φθάσαμε μέσα από την ανέχεια μας στα προδοτικά μέτρα και αποφάσεις των τελευταίων δεκαετιών , αυτό είναι που πετύχαμε αφήνοντας όλους τους Σιωνιστές Εβραίους να κυβερνούν και να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, αυτοί μας αξίζουν τελικά και αυτοί μας διοικούν ...... 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ....

1 σχόλιο:

  1. Aφού γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα στην Ελλαδίτσα μας . Εμείς φταίμε που τους βγάζουμε πάλι στην θέση αυτά τα γελοία υποκείμενα. Ο βορίδης και ο κάθε βορίδης δεν έχουν ζήσει την πραγματικότητα, ζούνε σε ένα δικό τους κόσμο. του κωλονακίου, της εκάλης κ της γλυφάδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.