Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ : ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .. ΚΡΙΜΑ !!!!!

Νομίζω ότι ορισμένοι ΔΕΝ έχουν καταλάβει τίποτα από την σημερινή κατάσταση , ορισμένοι συνεχίζουν προκλητικά να υποστηρίζουν προδότες και δοτούς ( http://www.radiocafe.gr ) και πραγματικά διερωτώμαι γιατί άραγε ; τι και πόσα χρέη ξεπληρώνουν ή άραγε σε τι ευελπιστούν ; Χωρίς να κάνω καμία μομφή απέναντι στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάμου θέλω απλά να θέσω κάποια ερωτήματα και διαπιστώσεις στην ανακοίνωση για τα 40 χρόνια
της Ν.Δ για τα οποία καλό θα ήταν να δοθούν κάποιες απαντήσεις δημόσια .
   Σχετικά με την θεμελίωση της αρτιότερης Δημοκρατίας που που γνώρισε ο τόπος ... να το πείτε στους Βουλευτές που διαγράφονται αν πουν κάτι διαφορετικό από την κομματική γραμμή, ή σε αυτούς που αντικαθιστώνται  επειδή δεν είναι σίγουρο αν θα ψηφίσουν υπέρ σε κάθε τι που φέρνει το κόμμα στη βουλή, ή να το πείτε σε αυτούς που οδηγούνται στην φυλακή από αντισυνταγματικούς νόμους που έρχονται έτοιμοι από το εξωτερικό. Να το πείτε σε αυτούς που ψήφισαν Ελληνική κυβέρνηση αλλά τελικά μας κυβερνούν οι πιστωτές μας, και μην ξεχνάμε τον φασιστικό τρόπο λειτουργίας της βουλής με την μαστίχα του κατ' επείγοντος και του αποφασίζομεν και διατάσσομε .
   Περί της οικονομικής και κοινωνικής προόδου, ε ούτε λόγος να γίνετε αλίμονο. Αλλά γιατί δεν πάτε να τα πείτε σε αυτούς που έχασαν τις δουλειές τους ; σε αυτούς που έχασαν τον μισό μισθό τους ; σε αυτούς που χάνουν από τις τράπεζες και από το κράτος τα σπίτια τους γιατί .. απλά το κράτος αποφάσισε να τους εξαφανίσει ; σε αυτούς που ξενιτεύονται για να καταφέρουν να επιβιώσουν ; σε αυτούς που χρεώθηκαν ακόμα κάποια δις ευρώ για να συνεχίσουν την κερδοφορία τους οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι ; σε αυτούς που ΔΕΝ έχουν ούτε πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ; στα νοσοκομεία που σου ζητάν ακόμα και σεντόνια να πάρεις μαζί σου γιατί δεν έχουν ; στους συνταξιούχους που δεν έχουν ούτε για ασπιρίνη ; Να πάτε να τα πείτε σε αυτούς και μετά να ξαναγράψετε όλα αυτά ..
  Περί Ευρωπαϊκής οικογένειας , ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί όταν μέσα στην οικογένεια υπάρχουν τόσες ανισότητες , όταν μέσα στην οικογένεια ΔΕΝ υπάρχει ισότητα και ισομερισμός, όταν μέσα στην οικογένεια υπάρχουν παρίες και αριστοκράτες ... τότε ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω. Σε μια τέτοια Ευρώπη πιστεύω ότι ούτε ο Καραμανλής δεν θα ήθελε να βρισκόμαστε ή κάνω λάθος ;;
  Περί εξωτερικής  πολιτικής καλό θα ήταν να μην μιλάτε. Η προδοσία και το ξεπούλημα έχουν ξεκινήσει από την εξωτερική πολιτική και τις καθημερινές υποχωρήσεις έναντι των απαιτήσεων των τοκογλύφων δανειστών μας. Αλήθεια που είναι η εξωτερική πολιτική περί..ΑΟΖ ; τι γίνετε με τα Σκόπια και την Αλβανία ; ... τι γίνετε με Αίγυπτο ; με Λιβύη ; με Αραβικά κράτη ; .. Ποια η εξωτερική πολιτική για τις χιλιάδες που καθημερινά εισέρχονται στην χώρα μας και που επιβαρύνουν το ήδη τελειωμένο κράτος μας ; Αλήθεια ποια βοήθεια είχαμε από τους εταίρους μας της Ευρωπαϊκής οικογένειας ;;;; .... Ααα και μην ξεχάσω , μήπως θεωρείτε συνέπεια την πιστή εκτέλεση των εντολών για εχθρική στάση απέναντι στους πάλε ποτέ συμμάχους μας, βλέπε Ρωσία ; .... Αλήθεια μας διέταξαν να ΜΗΝ παραβρεθούμε στο τελευταίο ψήφισμα του ΟΗΕ για τα υπερχρεωμένα κράτη ή ήταν δική μας πρωτοβουλία η ΜΗ συμμετοχή μας και η ΜΗ προστασία του κράτους μας από τους τοκογλύφους δανειστές μας ;... 
  Αλήθεια πιστεύεται ότι διανύουμε το τελευταίο χιλιόμετρο του δύσκολου μαραθωνίου και ότι περνάμε στην κανονικότητα της οικονομίας ;; .. Αυτό πρέπει να το πείτε και στα κοντά 1,8 εκατομμύρια ανέργους, να το πείτε στις χιλιάδες των επιχειρήσεων που καθημερινά κλείνουν, να το πείτε σε αυτούς που πρέπει να πληρώσουν περισσότερα από όσα κερδίζουν σε φόρους και πρόστιμα, να το πείτε σε μια αγορά που .. πασχίζει να επιβιώσει.  
  Πραγματικά τώρα, εσείς εκεί στη ΝΟΔΕ είστε υπερήφανοι για όλα τα παραπάνω ; είστε υπερήφανοι και αποφασισμένοι να συνεχίσετε το προδοτικό και αντεθνικό έργο της άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας ; Αν αυτό είναι το όραμα σας για το μέλλον τότε συγγνώμη αλλά είστε πολύ βαθιά νυχτωμένος και επικίνδυνα κομματικός. Είστε υπόλογοι της καταστροφής και θα δώσετε λόγο στο έθνος και στους Έλληνες. Καλύτερα λοιπόν να δείτε την πραγματικότητα και να ενωθείτε με τους απλούς Έλληνες πολίτες που μακρυά από κόμματα και ιδεολογίες αγωνιούν και παλεύουν για την σωτηρία της χώρας και όχι των τραπεζών ή των δανειστών κλεφτών. Να ενωθείτε με όσους είναι υπερήφανοι ως Έλληνες και όχι ως Γερμανοί πολίτες, με όσους θέλουν να τους κυβερνούν Έλληνες και όχι Σιωνιστές μασόνοι ή υποταγμένοι δοτοί υπάλληλοι .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.