Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .. ΕΛΛΗΝΑΣ !!!

Αυτή είναι η Νέα Ευρώπη που θέλουμε να χτίσουμε ; .. Αυτή είναι η ισότητα και η ισονομία ; .. Αυτός είναι ο αλληλοσεβασμός που επιβάλλεται και που πρέπει ανάμεσα σε ίσους εταίρους ; ..
 Αυτή είναι η συνέχιση της Ευρώπης των ισχυρών, της Ευρώπης που θα προστατεύει τα συμφέροντα των λίγων και των μεγάλων με ταυτόχρονη καταπάτηση αυτών που έχουν οι υπόλοιποι. Αυτή είναι η ολοκλήρωση του Γερμανικού σχεδίου επικράτησης σε όλους και για όλα τα θέματα , ακόμα και αυτό του πολιτισμού.
  Και ας μην ξεχνάμε επιτέλους ότι ο πολιτισμός είναι απόλυτα συνδεδεμένος και
συνυφασμένος με την χώρα μας ... Γιαυτό όλα τα κράτη επιδεικνύουν στα μουσεία τους τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ μεγαλουργήματα , τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ δημιουργίες , το ΔΙΚΟ ΜΑΣ επίπεδο και την ΔΙΚΗ ΜΑΣ τελειότητα  .
 Κάτι που δεν συζητάνε όμως είναι το ..ΠΩΣ βρέθηκαν στα χέρια τους αυτοί οι θησαυροί , τον τρόπο που ΒΡΕΘΗΚΑΝ μέσα στα χρόνια αυτά τα μεγαλουργήματα στα εδάφη των ΟΥΝΝΩΝ .... Αλλά για εμάς όλα αυτά είναι γνωστά και δεδομένα ... πρώτος λόγος είναι η κλεψιά και η σύληση , δεύτερος λόγος η αρχαιοκαπηλία που έχει άφθονο Ελληνικό χρώμα δυστυχώς  και τρίτος λόγος , που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι δείγμα της κατάντιας του νεοέλληνα , είναι η ανικανότητα της Ελληνικής πολιτείας να τα διεκδικήσει, να τα προστατέψει, να τα αναδείξει και επιδείξει στο φυσικό τους περιβάλλον .... 
  Άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ στον Μανώλη Γλέζο για το ανάστημα του, τον πατριωτισμό του και την ουσιαστική του παρέμβαση ...... Μακάρι να είχαμε και άλλους Έλληνες Ευρωβουλευτές ανάλογης εμβέλειας και εκτοπίσματος αλλά δυστυχώς εμείς αποφασίσαμε να στείλουμε στον πλούτο και στην χλιδή άσχετους, ανίκανους πρεσβευτές , υποταγμένους κομματικούς και " ήρωες " αθλητές .... 
 ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.