Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΦΙΛΗΣ : ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ;;;;;;;Λαλίστατος ο Έπαρχος Ικαρίας , για άλλη μια φορά άλλωστε ( http://ikariaki.gr ). Λαλίστατος και προστάτης της .. κομματικής επιλογής και  γραμμής.
  Δεν θα διαφωνήσω και πολύ μαζί του σε σχέση με το θέμα της δημοκρατικής κατάθεσης της αντίληψης του καθενός και άρα και της δικής του. Δεν θα διαφωνήσω ότι ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να καταθέτει την άποψη
του δημόσια. Δεν θα διαφωνήσω ακόμα και με την "κόντρα" του με τον αντίπαλο συνδυασμό τόσο στο Βόρειο Αιγαίο όσο και στη κεντρική πολιτική σκηνή μιας και έτσι γίνετε στην πολιτική και άρα γιατί να διαφέρει ο ίδιος ;;;.... Αλλά επειδή μεγάλα λόγια λέγονται και ακούγονται καλά θα είναι να συμβαδίζουν αυτά με κάποια έργα και αποφάσεις.
  Θα ήθελα λοιπόν, αφού τονίσω ότι ΔΕΝ είμαι υποστηρικτής και ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ αν και η Κυρίτση ήταν από τις τελευταίες μαχώμενες αγωνίστριες στον αγώνα κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ, να θέσω κάποια ερωτήματα στον αγαπητό Έπαρχο ... μήπως και κάτι δεν έχω καταλάβει, μήπως και κάτι δεν έχω αντιληφθεί σωστά ...
  Έπαρχε , άραγε και εσύ προ- προεκλογικά δεν είχες ταχθεί κατά του Καλλικράτη και αυτού του μορφώματος που έλεγε .. νησί και Δήμος ; .... Άρα η δική σου συμμετοχή στις εκλογές τελικά συνυπογράφει το μόρφωμα αυτό ή η αγάπη για τον τόπο σε έκανε να συμμετάσχεις και να αγωνιστείς ; Ο σεβασμός της δικαιοσύνης επουδενί δεν δίνει λευκό χαρτί στους υπηρέτες αυτής . Όλοι υπόκεινται στην κρίση και στην κριτική, και που φυσικά αυτά δεν δείχνουν αγένεια ούτε και απειθαρχία ούτε περισσότερο ανυπακοή στις δικαστικές αποφάσεις, αλλά οι εποχές του..αποφασίζομεν και διατάσσομεν  έχουν περάσει και θεωρώ ανεπιστρεπτί . Το θέμα της ηθικής , παραμένει κύριε Έπαρχε μιας και είναι ολοφάνερο ότι η μέχρι τελευταίας στιγμής εκτέλεση των καθηκόντων της ως Γενικής Γραμματέα της έδινε καταφανέστατα την δυνατότητα πλήρους ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης και άρα της έδινε τεράστιο πλεονέκτημα στην εκλογική  αντιπαράθεση και τον "πόλεμο" επικράτησης . Πιστεύω ότι αυτό δεν υπάρχει κανείς να το αμφισβητήσει , κανείς σκεπτόμενος φυσικά και όχι κομματικός ..... 
 Οι αγώνες φυσικά Έπαρχε δίνονται με .. ειλικρίνεια απέναντι στον τόπο με γνώση με αντικειμενική διεκδίκηση, με σεβασμό στον πολίτη ... και γιαυτό, ειδικά όσοι διετέλεσαν παλαιότερα σε θέσεις είτε ως αιρετοί είτε ως δοτοί πρέπει με ειλικρίνεια να απαντήσουν σχετικά με τα έργα και της ημέρες τους, με τις αποφάσεις τους και τις ενέργειες τους. Που για τους περισσότερους παλιούς υπάρχουν γραμμένα και ταξινομημένα  και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά για ... να κάνουν υπερήφανους αρκετούς από εσάς ...... Άλλωστε η σημερινή κατάσταση του Βόρειου Αιγαίου και των νησιών μας ειδικότερα δεν είναι απόρροια των αποφάσεων των τελευταίων 3.5 ετών αλλά ... ορισμένων δεκαετιών πίσω. Άρα όσοι μπλέχτηκαν στις αποφάσεις αυτές .. είτε κάτι ΔΕΝ έκαναν καλά, είτε ΔΕΝ το προχώρησαν όσο θα έπρεπε, είτε ΔΕΝ γνωρίζουν να ηγηθούν, είτε ΔΕΝ είναι ικανοί να ΗΓΗΘΟΥΝ ...... 
  Κλείνοντας , σας λέω απλά ότι .. προσωπικά ΔΕΝ θα ήμουν και τόσο υπερήφανος να υποστηρίζομε από έναν κομματικό μηχανισμό που ευθύνεται για την σημερινή κατάντια της χώρας, δεν θα ήμουν και τόσο υπερήφανος όταν για την εκλογή ορισμένων δούλεψε ολημερίς και ολονυχτίς ολόκληρος μηχανισμός , εκπαιδευμένος σε εκλογικούς αγώνες, με πολλά "χρέη" που έπρεπε να εξοφληθούν και που ουσιαστικά πέτυχε την εκλογή αυτών που δόθηκαν από την κεντρική κομματική ηγεσία. 
    Τα προβλήματα στο Αιγαίο μας είναι πολλά αφήστε του χρησμούς και ταχθείτε έστω και αντιπολιτευτικά δίπλα στην κ. Καλογήρου διότι είναι υποχρέωση όλων εμάς των αιρετών, το Αιγαίο να πορευτεί ψηλά, να ξεκολλήσει από αγκυλώσεις του παρελθόντος που το ταλαιπώρησαν και το ταλαιπωρούν και δεν υπάρχει χαμένος χρόνος....... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, ΔΕΝ υπάρχει χρόνος και πρέπει να γίνουν πολλά, απλά εύχομαι τελικά η κ. Καλογήρου να καταφέρει και να μπορεί να κάνει ορισμένα από αυτά . Πάντως δεν τρέφω και πολλές ελπίδες αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα στο έργο σας και μόνο επιτυχίες για το όμορφο νησί της Ικαριάς μας ... αλλά καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσγειωμένοι και να κοιτάμε την αλήθεια στα μάτια και όχι μέσω των κομματικών ματιών ..... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.