Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ... ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ( ; ) ΤΩΝ ΝΕΩΝ ;;;


 

.." Η συζήτηση μοιραία επεκτάθηκε και στο δρομολόγιο Χίου – Αθήνας με το εγχείρημα της πρώην δημοτικής αρχής για τριγωνική γραμμή που θα συνδέει αεροπορικά τη Χίο και τη Σάμο με την Αθήνα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο έπειτα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη.
Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο εγχείρημα «κόλλησε» στη Σάμο, καθώς, ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα υποστηρίξει τη γραμμή, τελικά δεν το έπραξε.
Έτσι με δεδομένο το ενδιαφέρον από τη Χαρά
Ζλατάνη, ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα εκκινήσουν αμέσως στο επόμενο διάστημα και πάλι τις συζητήσεις για δρομολόγηση αεροσκάφους 112 θέσεων στη συγκεκριμένη γραμμή.
Η κ. Ζλατάνη ζήτησε την κάλυψη των 40 θέσεων του αεροσκάφους ενώ το εισιτήριο με βάση τα όσα ειπώθηκαν δεν θα ξεπερνά τα 80 ευρώ..."... (  politischios.gr )
 Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από την συνάντηση της συνιδιοκτήτριας της ASTRA AIRLINES με φορείς και τον Δήμο της Χίου. Αποδεικνύει περίτρανα το πόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ , το πόσο ΛΙΓΟΙ, το πόσο ΑΣΧΕΤΟΙ ήταν οι προηγούμενοι αιρετοί του νησιού μας και το πόσο μεγάλο κακό έχουν κάνει με την παρουσία τους στα κοινά. Είναι απόδειξη του γιατί πάμε μόνο πίσω και σχεδόν κανένα σοβαρό θέμα ΔΕΝ λύνεται αλλά αντίθετα κάποια διογκώνονται . Είναι αλήθεια λοιπόν αυτό κύριε Θάνο; Το εγχείρημα της τριγωνικής αεροπορικής σύνδεσης απέτυχε με ευθύνη της ΣΑΜΟΥ ; .. Τελικά δεν καταφέραμε να υποστηρίξουμε ούτε το μισό αεροπλάνο ; .. 
  Άλλα πέραν του θέματος της τριγωνικής σύνδεσης με Αθήνα , σκόπιμο νομίζω θα ήταν να έρθει σε επαφή με τον ΝΕΟ Δήμο ΧΙΟΥ , ο ΝΕΟΣ Δήμος ΣΑΜΟΥ για την τριγωνική σύνδεση του νησιού μας και με την Κωνσταντινούπολη . Επιτέλους ας κατανοήσουμε ότι μόνο οι συμμαχίες μπορούν να μας βοηθήσουν , ας κατανοήσουμε ότι η αύξηση των συνδέσεων μόνο καλό θα κάνει στο νησί, επιτέλους ας κατανοήσουμε ότι η αύξηση τουριστικού ρεύματος είναι επιβεβλημένη και μπορεί να επιτευχθεί και εκτός των μεγάλων tour operatior που τόσο κακό έχουν κάνει στα μέρη μας.
  Ας συντονισθεί λοιπόν η νέα αιρετή εξουσία , που εμφανίζεται  ως προοδευτικότερη και ως καλύτερη της παλιάς , και ας τρέξουν ορισμένα τέτοιας σοβαρότητας και σημασίας ζητήματα που πάγωσαν και τελμάτησαν παλαιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.