Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΩΔΕΚΑ ΦΑΚΕΛΟΙ " ΔΕΙΧΝΟΥΝ " ΜΙΖΕΣ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ;


 

Το Ποντίκι
Ένα τσουνάμι υποθέσεων με οικονομικά σκάνδαλα και διασπάθιση δημοσίου χρήματος βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, όπως επισημάναμε και την περασμένη Πέμπτη. Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθούν με κάθε τρόπο στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας υποθέσεις με πρωταγωνιστές βαριά ονόματα από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Οι παρενέργειες της δημοσιοποίησης των υποθέσεων αυτών είναι εν δυνάμει πολλές, καθώς μπορεί να επηρεάσουν τη διάταξη του επιχειρηματικού χάρτη, αλλά και να προκαλέσουν σοβαρό πολιτικό αντίκτυπο, είτε ανακαλώντας παλαιές ξεχασμένες υποθέσεις είτε αποκαλύπτοντας «δυσάρεστες» και μη διαχειρίσιμες πολιτικές εμπλοκές.
Οι υποθέσεις
Τα βλέμματα, λοιπόν, είναι στραμμένα στις «καυτές» έρευνες που είναι σε εξέλιξη από δύο εισαγγελικές ομάδες, των εισαγγελέων Διαφθοράς και του Οικονομικού Εγκλήματος. Ας τις δούμε κατά τομέα:

ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Από exomatiakaivlepo.blogspot

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Δείτε απόσπασμα από την χθεσινή παρουσία της βουλευτού κας Ραχήλ Μακρή στο EXTRA 3 στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου.
Η Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε στην κατάσχεση της 1ης κατοικίας που είναι μνημονιακή πολιτική και φέρει την υπογραφή κ. Σαμαρά, στη μείωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης καθώς και σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Από exomatiakaivlepo.blog

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .. ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ !!!!topontiki.gr Δημήτρης Μηλάκας
Οι Έλληνες αξιωματούχοι - συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού Αν. Σαμαρά - μάλλον δεν έχουν υπόψη αυτό που έχει πει ένας σπουδαίος Αμερικανός, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: «Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν είσαι σκυμμένος».
Αν είχε υπόψη του τη φράση  και, πολύ περισσότερο, αν είχε  εμπεδώσει την ουσία της, ο Αν. Σαμαράς  θα ήταν πιο προσεκτικός  στον συγχρωτισμό που επιδιώκει  με την εξουσία της Ουάσιγκτον και - σε κάθε περίπτωση - θα προσέγγιζε με μεγαλύτερη προσοχή την αμερικανική πρωτεύουσα…